Szerintetek miért van ez? Kislányom sír, ha kiveszem más kezéből. Hol jobban, hol kevésbé.
9,5 hónapos a lányom. Majdnem mindenkivel jól eljátszik. Viszont amikor visszakerül ez én kezembe rögtön sír.
Például: nagymama játszik vele, de oda kell mennie az ebédet megnézni, visszaadja nekem sír. Szomszédnéni (akire eddig nem is nagyon mosolygott a lányom) segít lefelé az emeletről és fogja a lányomat. Mikor odaadja, hogy beletegyem a babakocsiba, sírva fakad a kislányom.
Szerintetek? Nem fordítva szokott ez lenni ebben a korban?
Köszönöm a válaszodat. Elgondolkodtató, amit írsz.
Bár ha őszinte akarok lenni inkább úgy érzem nem akar hozzám jönni. Pedig imádom. Csak ugye az anya az aki néha nemet is mond dolgokra.
ez nagyon jó!!! sokat jártok társaságba?
nálunk is ez volt, most is ez van! mi nagyon sokat járunk társaságba, baromi nyitott a babám, a közértben képes a pénztáros nyakába ugrani. (heti 2x-3x minimum gyerekek között van)
kérdeztem szakembert, azt mondta örüljek neki, nyitott ember lesz, nem fog a nyakamra nőni, stb.
arról nem is beszélve, hogy gond nélkül rá tudom bízni bárkire, így el tudok menni bevásárolni vagy akár fodrászhoz :)
persze imád engem is, úgy tud bújni... :)))
Igen sokat járunk társaságba. Nagyon szereti a gyerekeket. És egyre inkább a felnőtteket is.
Örülök, hogy ez csak a nyitottságát jelenti és nem mást.
Köszönöm a válaszodat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!