Anyukák, milyen ajándéknak örülnétek legjobban babalátogatóktól?
Mi illik-érdemes vinni?Ami nem felesleges, hanem hasznos.Ötleteket várok,közeli barátokról lenne szó.
Köszönöm :)
23L
No, itt vagyok újra :)!
Párommal azt beszéltük, olyan 5000ft körül kellene.
Nagyon örülök, hogy ilyen sokan válaszoltatok, és remélem jönnek még válaszok.Tök jókat írtok :D!!
Nos, ami biztos nem lesz:kis ruha, játék (ezeket amúgy sem akartam, biztos van már jó sok)babakozmetikum(nem tudom ragaszkodnak-e adott márkához)
Ami nagyon tetszett:fürdőlepedő, kis pléd, kaja ;), apának pia...őő mi is volt még..nem emlékszem
És még a láblenyomat készítő is tetszett, bár az annyira nem hasznos :)
Szóval hasznosat szeretnénk, és nem olyat, amit már kaptak vagy 4-et.Olyan kellene, ami másnak nem jut eszébe :P.
Ez a kajás dolog nagyon bejön, szerintem ez is lesz benne :)!!
szia!
nekem is van négy gyerekem de én a barátnőmnek egy pihenőszéket vettem most nemsokára megszül (babának valót :-) ) amit együtt néztünk ki a brendoban nem volt drága és tudom hogy tuti örömöt okoz! csak szétnéztem és máshol vettem meg olcsóbban (7000-be lett végül, viszont mást nem viszek:D)
én nagyon örültem volna: pl pihiszéknek, babás utalványnak, bundazsának, overallnak télire stb...!
aminek nem annyira: kis ruha (rugi, body) (úgyis én tudom milyen kell), pelus (úgyis meg veszem, t. kendő van már bevállt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!