Tejet lehet adni felesbe tejitallal?
Figyelt kérdés
Ugy gondoltam hogy kb 100ml tej, és 120ml tejital.. azért gondoltam erre, mert a tejitaltól szorulása van2011. jan. 24. 09:55
2/8 A kérdező kommentje:
15hónapos
2011. jan. 24. 09:58
3/8 anonim válasza:
Szia!Én is csináltam így(én azért,mert így vezettem be fokozatosan a tejet).Semmi baj nem volt belőle(akkor másfél éves volt a lányom).
Minden jót!
4/8 anonim válasza:
Az én kisfiam 17hónapos és nagyon szereti a nestlé kakós tejitalt, amire ugyan rá van irva, hogy már nem kell higitani, de ha nem adok hozzá tejet, akkor olyan sürü, hogy nem jön a cumisüvegböl.
Jelentem semmi baja :-)
5/8 anonim válasza:
Tejet is adhatdsz neki magában, simán
6/8 anonim válasza:
A tejital nem is tej, úgyhogy én nem adnám neki. 1,5 %-os UHT-s tejjel kezdtem. Az UHT-s cucc könnyebben emészthető.
7/8 anonim válasza:
Bocsi,utolsó,szerinted a 1.5 százalékos UHT tej,az TEJ?!Hidd el,nem az...csak fehér.
8/8 anonim válasza:
Én a nagyobbik lányomnak 1 éves korától,a kisebbiknek fél éves korától adtam tejet,és semmi bajuk nem lett.És nem a múlt századba volt(vagyis az egyik igen:xD)12 és 5 évesek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!