Anyukám azt mondta lehet már adni a babámnak tehén tejet felesbe 9 hós?
Nem ajanlatos.
Kulfoldon sok helyen
helyen 3 eves korig sem ajanljak.
*Bocsi, csak elkuldtem veletlenul
Csak nem ajánlott adni az esetleges allergiák kialakulása miatt. Ettől függetlenül nem tilos, belahalni nem fog és nem is lesz beteg.
Sokan adnak ma is a baba születésétől kezdve tehéntejet,mert olcsóbb mint a tápszer. Én 11,5hónaposan kezdtem el bevezetni nekik a tejet. Semmi bajuk nem lett tőle.
Azért én a helyedben még várnék 2-3hónapot vele. Ha nem akarod megbánta anyukád, akkor mond hogy adtál neki. Egy kis kegyes hazugság, de ha nem akarod "átverni" akkor magyarázd el neki, hogy a gyerekorvos és a védőnő szerint ajánlott várni vele, mert allergiás lehet.
En pl. mar 4 honapos kortol adtam, mivel keves volt az anyatej a babamnak.
Tehat a gyermekeimet ezen neveltem fel, s ma mar felnottek es egeszsegesek.
Egyre kell vigyazni, hogy hazi tej legyen lehetoleg, s olyan allattol szarmazzon a tej, ami a termeszetes es normalis korulmenyek kozott van tartva, ez nagyon fontos!
Nyugodtan halgass a mamadra, mivel rosszat nem akar, ha pedig belegondolsz, akkor Te is lathatod, hogy a mai korszakban mennyi a betegseg, az emberek gyengek. Tehat amikor annyira artalmas az a tehen tej, akkor miert nem volt ennyi beteg ember annak idejen?
Az En mamam pl. a tojas hejat turmixolta es azt kaptuk, mint csonterositot. En ugyanezt megcsinaltam a gyermekeimek, mivel a termeszetes eletmod hive vagyok, es tudod orulok annak, hogy kovettem az oseim szokasait, mivel ma is e szerint elek, a csaladom is, de az unokamat is igy neveljuk. 2 honapos kora ota kap almat pl. es 4 honapos kortol kapott s.repat. Ma 2 eves es egeszseges, es tehen tejet iszik!
Bocsánat itt vagyok csak itt volt anyukám babázni.
Nem hozott még tejet.
Az igaz hogy én is kaptam sőt őcsém is mert anyumnak kevés volt a tejcsi és pótlásnak kaptuk.
Tényleg semmi bajunk nincs ez is igaz.
Babám tápszert kap mert sajna kevés a tejcsim.
Ezért mondta a tejet anyukám mert a tápszer nem valami finom meg hát olcsobb is...de nem szeretnék ártani a babámnak nem szeretném azt sem hogy fájjon a pocija.
De lehet kipróbálom még nem tudom de nagyon szépen kőszike a válaszokat hasznosak voltak és persze ha valaki irna még megkőszőnőm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!