Anyukám azt mondta lehet már adni a babámnak tehén tejet felesbe 9 hós?
Kőszike a válaszokat én mindenkit hasznosnak kattintottam látom nagy az ellenségeskedés a tejet adó és nem adó anyukák kőzt.Tudom nem tartozik a kérdésemhez csak láttam hogy mindenkit lepontozott mindenkit vagy valami ilyesmi.
Mindenkinek kőszi a választ aki adott tejcsit aki nem.Mindenkinek hasznos volt a válasza.Még mindig nem tudom hogy adok e de nem nagyon merek az az igazság a tápszertől nincs baja szereti...és tényleg nem szeretném ha baja lenne a kis drágámnak még anyum kedvéért sem.
Jó éjt mindenkinek.
Ha nem okoz gondot a babánál a túró, sajt, joghurt, akkor egy éves kortól lehet adni neki tejet.Minél magasabb zsírtartalmú, annál jobb.Nem kell higítani!Csak a fokozatosságra kell figyelni, és természetesen a haspuffadásra, bőrelváltozásra, nyálkás széklet megjelenésére stb.
Ha betölti a babád a 12. hónapot, nyugodtan adhatod neki!
Ha te nem szeretned neki adni,akkor ne add. a te gyereked nem anyukade.o mar felnevelt ketot.
En adtam neki eleg hamar hazitejet,nem azert mert anyu mondta hanem azert mert en igy lattam jonak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!