Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyukám azt mondta lehet már...

Anyukám azt mondta lehet már adni a babámnak tehén tejet felesbe 9 hós?

Figyelt kérdés
Tényleg lehet?Azt mondta mi is ezt kaptunk anno nem tápszert.És kutya bajunk /ez igaz se én sem őcsém nem allergiás meg ilyesmi./Most mi az igazság?Pesten is lehet állitólag kapni tehén tejet és azt fele tej fele viz azt mondta hoz és majd adjak neki.Tényleg adjak vagy ne?Nem szeretném ha megsértődne....én ugy tudtam 1 éves kor alatt nem szabad most akkor mi az igazság?Segitsetek kőszike.
2010. nov. 3. 17:39
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Párom unokahuga 2évesen kapott elöször.mégis allergiás és asztmás.... genetikától is függ.
2010. nov. 3. 19:34
 12/16 A kérdező kommentje:

Kőszike a válaszokat én mindenkit hasznosnak kattintottam látom nagy az ellenségeskedés a tejet adó és nem adó anyukák kőzt.Tudom nem tartozik a kérdésemhez csak láttam hogy mindenkit lepontozott mindenkit vagy valami ilyesmi.

Mindenkinek kőszi a választ aki adott tejcsit aki nem.Mindenkinek hasznos volt a válasza.Még mindig nem tudom hogy adok e de nem nagyon merek az az igazság a tápszertől nincs baja szereti...és tényleg nem szeretném ha baja lenne a kis drágámnak még anyum kedvéért sem.

Jó éjt mindenkinek.

2010. nov. 3. 20:24
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem okoz gondot a babánál a túró, sajt, joghurt, akkor egy éves kortól lehet adni neki tejet.Minél magasabb zsírtartalmú, annál jobb.Nem kell higítani!Csak a fokozatosságra kell figyelni, és természetesen a haspuffadásra, bőrelváltozásra, nyálkás széklet megjelenésére stb.

Ha betölti a babád a 12. hónapot, nyugodtan adhatod neki!

2010. nov. 3. 21:26
 14/16 anonim ***** válasza:
a férjem 30 évesen lett cukorbeteg,az orvos szerint a korai hozzátáplálásra vezethető vissza, ő már 6-7 hósan tehéntejet kapott.A lányunk most 8 hós de nem adok neki,pedig a nagyszülők sokat mondogatják és amikor nemet mondok,lenézően azt mondják hogy ők felneveltek 2 gyereket,neám hogy én jobban tudjam mi hogy megy.Lényeg hogy ne hallgass senkire,ne hagyd magad befolyásolni.Csak azt tedd a gyermekeddel amit te,az anyja jónak lát.Tanács sokszor jól jön,de nem kell mindig megfogadni,mondj nyugodtan nemet,nem lesz sértődés.
2010. nov. 4. 07:29
 15/16 anonim ***** válasza:

Ha te nem szeretned neki adni,akkor ne add. a te gyereked nem anyukade.o mar felnevelt ketot.

En adtam neki eleg hamar hazitejet,nem azert mert anyu mondta hanem azert mert en igy lattam jonak.

2010. nov. 4. 08:59
 16/16 A kérdező kommentje:
Sziasztok végül is nem adtam neki megmagyaráztam anyunak hogy majd adok szivesen de 1 éves kora utánn...Nem nmerem nyuszi vagyok....De nem sértődőtt meg azt mondta végül is én vagyok az anyuja de jót akart csak semmi gond nincs jóba vagyunk ugyanugy kőszike a válaszokat Csajok.
2010. nov. 12. 12:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!