Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyukak szerintetek melyik a...

Anyukak szerintetek melyik a jobb? esetleg tapasztalatok? Elore is koszonom.

Figyelt kérdés

[link]

[link]

2011. jan. 23. 23:01
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:

mindketto vizszintig dontheto. nem szeretnek mozet venni hozza. a graco jobban tetszik viszont nehez, majdnem 13 kg csak a kocsi. a masiknak meg picik a kerekei.

johet barmilyen velemeny!! elore is koszonom!

2011. jan. 23. 23:04
 2/12 anonim ***** válasza:

A súly akkor számít igazán, ha tényleg sokat kell emelgetned. Városban pl. ha tömegközlekedsz vele, vagy sokat lépcsőzöl. A nagy kerék mindenhol előny, mert az utak borzalmasak akárhol is nézzük, a kis kerék elakad benne.

Egyébként én úgy csináltam mindhárom gyereknél, hogy volt egy ilyen nagy kocsim, és volt egy kicsi esernyőre csukható. Amikor már félig ülőbe tehettem a babát, onnantól a bevásárlóutakra a kis kocsit vittem magammal. Azt könnyű volt a boltokba is bevinni, buszra is le föl, stb. Kényelmesebb és könnyebb használni. Azokban is van, amit le lehet fektetni teljesen, ha abban akarna aludni a baba. A nagy babakocsikra sztem nem érdemes óriási összegeket költeni, mert abszolút nem praktikusak. legalábbis nekem ez volt a tapasztalatom.

2011. jan. 23. 23:18
 3/12 anonim ***** válasza:

Szerintem egyértelműen a második. Sokkal szélesebbnek

tűnik az ülés része. Az elsőbe szerintem már nem férne bele egy évesen overálostól a gyerek. Sajnos én így jártam a babakocsinkkal. Megvettem a szuper álombabakocsit horribilis összegért, hogy majd jó lesz végig, aztán mikor 1 éves lett cserélhettem le egy olyanra, amibe még belefér.

2011. jan. 23. 23:20
 4/12 anonim ***** válasza:
Nekunk hasonlo van az elsohoz, nagyon szeretem, konnyen iranyithato, minden utviszonyhoz megfelelo. Kicsit sok helyet foglal a csomagtartoban, de nagyon strappabiro. A gyerek unalmasnak talalja, mert amint belerakom mar el is alszik :), tehat biztosan kenyelmes is.
2011. jan. 23. 23:23
 5/12 A kérdező kommentje:

a suly vegul is nekem annyira nem szamit most, mert a busz alkalmazkodik a babakocsikhoz, tehat lejjebb tudjak engedni a buszt hogy feltudjuk tolni a bkocit. cipelnem nem kell mert foldszinten lakunk, egyenlore.

a nagy kereket en is elonynek tartom. bar kicsit felek a haromkereku kocsiktol.

viszont a masiknak meg nagyobb a bevasarlokosara es valamivel konnyebb.

igen en is felek kicsit attol hogy esetleg nem lesz eleg a par ev alatt mig szukseg lesz ra, es kinovi a gyerek. de csaloka es par centi a kulonbseg. a szelessegek kozott.

kerlek segitsetek meg. erveket varok. koszonom

2011. jan. 24. 00:43
 6/12 anonim ***** válasza:

Nekem quinny 3 kerekű kocsim van, ne fél a 3 kerekűtől, mert nagyon könnyű irányítani, könnyebb mint a 4 kerekűt! A gracora szavazok, élôben láttam, tágas nagy kocsi, hóban jól elmennék a nagy kerekek, és nem kicsi az a bevásárló háló, egy masszív kocsi!

Na az esernyőre csukható hauck kocsi csak egy második babakocsiban jó, gyenge, a hóban a kis kerekek nem mennek el, egy idő után az egyik első kerék jobbra, a másik balra megy, nem tudod irányítani, egy kus gagyi szaladgálós babakocsi, arra jó hogy héte 1x busszal villamossal tudjàl közlekedni, ne kelljen nehezet cipelned. Szűk, oldalt keskeny a pici ha ül, oldalra dől benne nincs oldalfal ami megtartja, és nagyon gyenge a bevásárló kosara!

Van egy ilyen tili toli babakocsink bkv-zni, hát szerintem nem lehet egy kapom venni a gracot és a hauckot!

2011. jan. 24. 08:42
 7/12 anonim ***** válasza:
nekem is 3, kereküm van és nagyon jó! én biztosan az elsöt venném :)
2011. jan. 24. 10:45
 8/12 anonim ***** válasza:

szia!

osztom a 8.42-es véleményét nekem is három kerekűm van csak maxi cosi mura! szuper, ha tényleg nem kell cipelned akkor Graco nem kérdés! a Hauck nem egy kategória vele minőségre tényleg!

2011. jan. 24. 11:04
 9/12 A kérdező kommentje:
koszonom hogy valaszoltatok. nekem is a graco tetszik jobban, viszont ez a 3 kerek kicsit idegen. de majd megszokjuk. meg a hordozojarol annyit had kerdezzek hogy hosszabb utra ajanlatos a picinek vagy mas utan kell neznem?? 5 honapos babanak kb 2000 km-re. persze ki is lenne veve a hordozobol az ut alatt, de ez jo lesz neki vagy mas otletek???
2011. jan. 24. 14:25
 10/12 anonim ***** válasza:

szia!

szerintem biztos jó, bár nem ismerem ezt a hordit de egy 5-hónaposnak már nem hiszem hogy gond lenne ekkora út hordiban és ha még ki is veszitek akkor jó lesz! elvégre autós gyerekülés az ő korosztályának :D

2011. jan. 24. 15:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!