Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ki meddig használta ( használj...

Ki meddig használta ( használja) a légzésfigyelőt?

Figyelt kérdés
2009. febr. 4. 11:48
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk is van bébiőrünk. Nagyon szeretem használni, ha lehetne még a kocsiba is azt tennék. Meg vagyok vele elégedve, mert magammal vihetem a mikrofonos részét, igy ha elmegyek ki az udvarra, akkor is hallom, ha valami baj van. Eddig minden ok volt. Nekem a pici most 4 hós, de még legalább 1 éves koráig, vagy még ezen túl is használni fogom. Nem disznek vettem. Szolgáljon, ameddig kell.
2009. febr. 4. 13:05
 12/14 anonim ***** válasza:
26%
nem a bébiőr volt a kérdés, hanem a légzésfigyelő. Magyarázza el nekem valaki, hogy az első válaszolót miért pontoztátok le. Nem értem. Ennyire hülyének néz ki az aki normálisan, józanul gondolkodik? Szeretném tudni, hány életet mentett meg egy ilyen kütyü. Mert szerintem egyet sem, a babáknak van saját légzőreflexük, ha bedugul az orruk, akkor felsírnak. Ha pedig nagy baj van, akkor mire orvost hívsz, még nagyobb lesz. Ez szerintem is egy jó biznisz, főleg ha ennyien megvettétek. Már létezni sem tudtok nélküle, pedig semmi értelme.
2009. febr. 4. 20:33
 13/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Az én babám 9 hónapos múlt és én is akkor vagyok nyugodt, ha be van kapcsolva.

Én is 1 éves koráig gondoltam, hogy használom,de szívem szerint tovább is hagynám, csak mivel utazóágyunk van örökké szereli a pindurom.

2009. febr. 6. 10:09
 14/14 anonim ***** válasza:
külföldön már van olyanb légzésfigyelő, ami a gyerek csuklójára szerelhető. Mondjuk én ezt túlzásnak tartom, de az ismerősünknél nagyon koraszülött baba volt, és nekik gondolom hasznos.
2010. ápr. 9. 13:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!