Szerintem ez a felesleges paráztatás csak üzleti célból megy. (Tök drága az a cucc) Másrészről, ha nem végzel el hozzá újjáélesztési tanfolyamot akkor nem sokat ér... De szerintem nem olyan sok ilyen eset van.
Arra figyeltem csak hogy eleinte nem altattam hason, (csak napközben mikor ébren voltam) de most, hogy meg tud fordulni, ő maga fordul át a hasára, és úgy alszik éjjel is, mert azt jobban szereti...
2009. febr. 4. 12:01
2/14 anonim válasza:
szia!
Mi 5 hósak vagyunk és még mindig használom. Bébiőr is egyben, szerencsére kölcsönkaptuk.
Ha már van nemsokáig tart bekapcsolni.
Üdv.
2009. febr. 4. 12:04
3/14 anonim válasza:
Szia!
A NETen azt olvastam, hogy a bölcsőhalál kockázata 3-6 hónap között a legnagyobb, de 1 éves korig előfordulhat. Én addig fogom használni. Most 4,5 hónapos a babánk.
2009. febr. 4. 12:05
4/14 anonim válasza:
Nekünk volt a családban, úgyhogy kaptunk kölcsön, de 3 hónap után visszaadtam, mert sokszor riasztott feleslegesen, én meg állandóan halálra rémültem. Szerintem ha nem jelez be tévesen, akkor sem fontos 6 hónapnál tovább használnod.
2009. febr. 4. 12:05
5/14 anonim válasza:
az nem teljesen igaz, hogy csak akkor hasznos hogy ha tudsz újraéleszteni, ugyanis sokszor az is elég hogy sipol, mert a baba elfelejt levegőt venni és csak fel kell ébreszteni, vagy ráfújni az arcára. az enyém folyton hason alszik én így nyugodtabb vagyok sokkal, még csak most lesz három hós, kb egy éves koráig fogjuk használni.
2009. febr. 4. 12:07
6/14 anonim válasza:
1 éves korig ajánlott a használata
2009. febr. 4. 12:08
7/14 anonim válasza:
Szia!
Az én fiam 8 hónapos már csak akkor használom ha meg van fázva és nehezebben kap levegőt az orrán (most épp használatban van éjszakánként) egyébként napi szinten kb. hat hónapos koráig használtam.
2009. febr. 4. 12:15
8/14 anonim válasza:
Az én lányom kezdetektől hason alszik és én sokkal nyugodtabb vagyok légzésfigyelővel.Most 9 hónapos lesz, még használjuk, de mivel egybe van a bébiőrrel valószínű még fogom is, csak egy mozdulat bekapcsolni.
2009. febr. 4. 12:19
9/14 anonim válasza:
Az én lányom 14 hónapos és még mindig használom.Én és a párom is a kezdetektől így aludtunk nyugodtan.Persze tudom,lassan már nem kellene használni,de már inkább megszokásból kapcsolom be.
2009. febr. 4. 12:27
10/14 anonim válasza:
Én is már csak megszokásból kapcsolom be a 13 hós bébimnél. És megnyugtat. Ha már van...
De tényleg el kéne hagyni, mert már lehet felesleges. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!