Ki meddig használta/használja a légzésfigyelőt?
Figyelt kérdés
a kislányom 7 hónapos,és vissza kell adnunk amit kölcsön kaptunk,mert a családban születik egy másik babó.vegyek,szerezzek másikat,vagy ilyenkor már nem szükséges??hány éves korig beszélünk bölcsőhalálról??köszi a válaszokat!!2010. okt. 24. 18:55
1/11 anonim válasza:
Elmeletileg 1 eves korig fordulhat elo.
Leignkabb az elso honapokban kb az elso negyed evben.
Amennyiben nem koraszulott a szulok egeszsegesek, nem dohanyoznak akkor kicsi az elofordulasa ebben az idoszakban is.en mar nem vennek 7 honapos babanak.
2/11 anonim válasza:
Én is úgy tudom,hogy 1 éves korig fordul elő...a fiam 2.5 éves,mivel emeletes a ház(a háló és gyerekszoba az emeleten van),még használjuk.Igaz,nem a légzésfigyelő,hanem a bébiőr funkcióját.
3/11 A kérdező kommentje:
nem dohányzunk,napra pontosan született a Zsófi,és nem is riasztott be,csak talán az 1 hónapban 1szer,akkor is lehet hogy csak legurult róla...
2010. okt. 24. 19:18
4/11 anonim válasza:
Szia mi 7 hónapos koráig, szerintem elég hiszen akkor már nem olyan picik!!
5/11 anonim válasza:
Ha egy szobában alszotok, akkor nem kell. Viszont ha külön van a baba, akkor nem ártana, biztos, ami biztos.
6/11 anonim válasza:
Szia, én 4 hónapos koráig használtam. Külön szobában alszik, soha nem riasztott be, nem igazán szerettem. Egyszer elfelejtettem bekapcsolni, aztán már soha nem használtuk, 6 hós koráig még az ágya alatt volt, de nem használtuk. Utána összecsomagoltam és visszaadtam (kölcsön volt).
7/11 anonim válasza:
13 hónapos a fiam, de még mindig használom.Tudom,hogy a bölcsőhalál egy éves korig fordul elő, de nem tudom rávenni magam,hogy kivegyem.Én így vagyok nyugodt.Érdekes,hogy ha nappal máshol alszik, mert nem vagyunk otthon,akkor nem aggódok, de éjszaka csak légzésfigyelő.
8/11 anonim válasza:
11 hónapos a kisfiam, de éjszaka még mi is használjuk, igaz külön szobában alszik.
Azért már nem olyan pici a babád, venni nem biztos, hogy vennék, de ha tudsz szerezni, akkor mindenképpen szerezz egyet neki.
9/11 anonim válasza:
19:38 :miért,te éjszaka felébredsz rá hogyha a gyerek nem vesz levegőt? ne legyél már nevetséges.. ez a leghülyébb indok arra,hogy miért nem kell.
10/11 anonim válasza:
Nálunk teljesen ugyanaz a helyzet, mint a 20:13-as válaszadónál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!