Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit ebédelt ma 11 hónapos babád?

Mit ebédelt ma 11 hónapos babád?

Figyelt kérdés
2011. jan. 23. 13:50
 1/5 anonim ***** válasza:
Azt amit mi ettünk,nem főzünk fűszeresen! Ekkor már össze se kellett turmixolni neki!
2011. jan. 23. 14:38
 2/5 anonim ***** válasza:
Első vagyok!Ma pl pörköltet tésztával!
2011. jan. 23. 14:39
 3/5 anonim ***** válasza:

Én azért egy 11 hósnak még nem adnék pörköltet...

Én főztem neki: káposzta, tök, rizs, petrezselyem, kapor és pici só, fokhagymapor, csirkemellel. BEjött neki:-)

2011. jan. 23. 15:00
 4/5 anonim ***** válasza:
Jo a porkolt is,gondolom nem fel fazek porkoltet etettel meg vele:-)az en kislanyom 10 honapos,mar nem fozok neki kulon,mindent megeszik,meg a vasat is:-)Pl:lucskos kaposzta,tarkonyos krumpli leves,orjos leves,krumplit barmilyen formaban,csirkepaprikas,csirkemellbol szoktam sutni fasirtot,melle krumpli pure,paradicsom szosz-imadja,tesztakat is adok,szoval majdnem mindent,jo evo babam van.Kicsit sok lett de azert remelem otletet adtam:-)
2011. jan. 23. 15:56
 5/5 anonim ***** válasza:
szia.az én kislányom éppen ma 11 hónapos.Raguleves volt,töltött csirkecomb neki spenottal de nem izlett így adtam neki kis krumplit a miénkből....
2011. jan. 23. 15:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!