Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Masnak is sir a babaja ha nem...

Masnak is sir a babaja ha nem otthon pelenkaztok (1 eves)?

Figyelt kérdés
Sajnos barhova megyunk es pelust kell cserelni egy remalom. Tegnap vegkepp megijedtem mert annyira orditott, hogy nem vett levegot. :( Autopalyanal alltunk meg mert sajnos kaki volt es egy baba-mama pelenkazo helysegben akartam pelust cserelni de amikor mar bevittem elkezdett orditani. Teljesen remeg az egesz teste mintha meg lenne ijedve, felne nagyon valamitol. Hiaba adtam neki kekszet a kezebe, jatekot... nem erdekli semmi. Csak erdekelne, hogy nallunk van ilyen vagy masnal is elofordul. Itthon semmi gond de masnal egy remalom. Nem tudom mi tortenhetett es annyira sajnalom szegenyt. :( Pedig nagyon szeretunk jokat tekeregni, baratokat latogatni de mindenik utazast igenyel es mar azon gondolkodom nem akarom kitenni szegenykemet ilyennek tobbet, de a kakiban sem hagyhatom. :(
2011. jan. 23. 09:25
 1/2 anonim ***** válasza:

Már velünk is előfordult, hogy autóban ért a "baleset". Én egyébként simán tisztábateszem a kocsiban, igaz az én derekam majd kitörik, de hát kibírom. Mindig viszünk pelusalátétet és általában pléd is van nálunk, azt leterítem a hátsó ülésre, én félig odatérdelek, aztán gyors pelenkacsere. Én nem igazán szeretek ilyen út menti nyilvános helyekre még magam sem bemenni, ezért inkább mindig a kocsiban cserélünk pelenkát.

Nekem nem szokott egyébként sírni sehol sem a fiam. Nagyszülőknél is sír vagy csak a totál idegen helyen? És egyébként ijedős? Sírós?

2011. jan. 23. 09:47
 2/2 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen, hogy valaszoltal. Sajnos nallam mindenhol sir es ketsegbe van esve ha pelenkazni kell. Autoban is, hiaba ismert a hely. A baratnomnel is pedig oda 2 hetente jarunk (2 hetente ok jonnek a babaval) mar par hetes kora ota de megsem szokta meg. Ez kb. 4 honapos kora ota van igy es nem ertem, hogy miert, ezert is kerdeztem ra, hogy valakivel van-e hasonlo es vajon meddig tarthat. Egyebkent nem siros baba, barkivel elvan. Nagyon szeret egyedul jatszani, amig fozok, teszek veszek eljatszik, nem igenyli a tarsasagom de orul ha vele jatszom. Kisagyba is betehetem gond nelkul elvan, nem fel vagy sir ha kijovok a szobabol. Baratnom is gond nelkul vigyazhat ra barmikor, az sem gond ha en viszem hozza, nalla is elvan, csak pelenkazas ne legyen idegen helyen. Itthon nincs gond vele. Olyan mintha felne valamitol, remeg az egesz kis teste. Pedig sosem ijedt meg, nem hangoskodtunk vele pelenkazas kozben, nem erte semmi ijeszto. Megis. :( Hatha idovel tulleszunk rajta, csak nagyon sajnalom szegenykemet mert hat azert cserelni kell vagy pedig maradhatunk itthon es csak kozeli setakat megejteni ahonnan haza tudunk jonni. Sajnos legjobb es egyben gyerekkori baratnom akit kethetente latogatunk 60km lakik es ez autopalyan nem okoz nekunk gondot elmenni tobbszor hozza es a kisfiam is imadja foleg, hogy a babak is szinte egykoruak (3 honap kulombseg) de hat pelenkazni kell mert azert 1 allo napig ott vagyunk nalluk. :( Bocsi, hogy hosszu lett es koszonom nagyon szepen, hogy valaszoltal! Boldog babazast! :)
2011. jan. 23. 14:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!