Aki hálózsákban altatja a gyerkőcöt, annak napközben is abban alszik?
Kisfiam 16 hónapos. Pici korában utálta a hálózsákot, pedig volt 2 is. Takaróval takartuk. Viszont pár hete, mikor éjjel nézem, akkor mindig a takarón fekszik. Így előkerült a hálózsák (megint van 2 is), pár napja abban alszik + a takaró, mert elég vékony a zsák, de így legalább nyugodtan alszok, hogy ha ki is takarózik, nem fázik meg, mert van rajta valami. Központi fűtésünk van, így reggelre mindig kihűl a szoba.
Csak néha nyöszörög, mert nem tud olyan szabadan forogni vele, valahogy mindig alágyűrődik a széle, annyira forgolódik. Pedig jó a méret.
Nappal csak egy body van rajta alvásidőben, mert a nagyágyon alszik el. Ezért gondoltam, hogy talán nappal is abban kéne altatni, hogy jobban szokja.
Nemrég kezdtem én is a nappali ruhák levetését, mert annyira össze tudja magát retkelni, hogy abban a ruhában nem teszem be az ágyba. Így már tudja, hogy ha vetkőzünk, akkor alvás van. :D
Egyébként nálunk is rosszak a falak, a mi szobánkban az ágyunknál a falból ömlik a hideg, pedig már van rajta egy csomó falvédő. Megérett egy külső szigetelésre...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!