Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Iszonyat náthás vagyok,...

Iszonyat náthás vagyok, Rubofent vettem be nem baj?

Figyelt kérdés
Nem akarok gyógyszert szedni, de kicsit felment a lázam ezért délután bevettem egyet, most szopiztunk fürcsi után, és most jutott eszembe lehet nem ilyet kellett volna bevennem?
2011. jan. 22. 21:44
 1/4 anonim ***** válasza:
A Rubofenről nem tudok nyilatkozni, de amikor migrénem volt szopi alatt, a gyerekorvos azt mondta Algopyrint, Algoflexet nyugodtan szedhetek, a láz veszélyesebb, mint ezek a gyógyszerek.
2011. jan. 22. 21:49
 2/4 anonim ***** válasza:
Esetleg próbálj infrázni, inhalálni, szedj napi 1000 mg C-vitamint, mézes-citromos tea, gyerek orrcsepp.
2011. jan. 22. 21:50
 3/4 anonim ***** válasza:
Szia! Amikor szoptattam és lázas lettem, a gyermekorvost hívtam fel, hogy mit vehetek be. Azt mondta, Rubophent nyugodtan. Többször is volt mellgyulladásom magas lázzal, és Rubophent vettem be rá.Szóval minden rendben, ezzel tutira nem ártasz. Mihamarabbi jobbulást! 1 éves kisfiú anyukája
2011. jan. 22. 21:53
 4/4 anonim ***** válasza:

Ez is az ahány orvos, annyi vélemény...nálam a rubophent tiltólistára tette és csak algopirint vehettem be. Barátnőmnek csak panadolt engedélyez a dokija :)

Mondjuk a kórházban ahol szültem ott is algopirin-pártiak, a szülés utáni fájdalmakra is azt adtak, mondván csak azt lehet szopi mellett...

2011. jan. 22. 23:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!