Gripe water? Kisfiam iszonyat hasfajos, tegnap tobb mint 10 orat gyotorte a hasfajas?
pár nap nem a világ, de ilyen picike babánál érdemes megvárni azt az 1 hónapos kort, amitől adható.
az infacol nekünk sem használt, bár a gripe sem, és az espumisan sem és a baby noss sem és az aloe activator sem.
viszont a pocakmasszírozás a hason ringatás és a melegítőpárna nagyon bevált.
nekünk a torna vált be, hátra kell letenni és a lábát a hasijához nyomni kicsit, egymás után többször, összeérintett vagy majdnem összeérintett térdekkel ahogy sikerül, - mármint úgy hogy kiegyenesíteni a lábát újra felemelni és a pocijához nyomni, aztán újra kiegyenesíteni és megint a pocijához nyomni, olyan mintha kipumpálnád belőle a gázokat
én teljesen nem tudtam összeérinteni a térdeit mert elég jó kis sonkái vannak:)
mi ezt pár percig csináltuk és kijöttek a durr-durrok amik kínozták a pociját
infacol nekünk se vált be
Nálunk 6 hetes koráig segített az Espumisan. Utána semmilyen szer: sem Infacol, teák, Gripe water, semmi. Masszírozás sem, szőlőmag párna sem.
Egyedül az volt jó, hogy a lázmérővel megkakiltattam, vagy megpukiztattam, akár 2-3-szor is egy nap. (Popsikrémmel óvatosan a fenekébe, és picit körkörösen mozgatva) Így elviselhetőek voltak a napok. Aztán fokozatosan emúlt a dolog, 2,5-3 hónapos korára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!