Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Gripe water? Kisfiam iszonyat...

Gripe water? Kisfiam iszonyat hasfajos, tegnap tobb mint 10 orat gyotorte a hasfajas?

Figyelt kérdés
most infacolt kap,de nem igazan hasznal. 3 es fel hetes a kifiam. valthatok gripe waterre,vagy mindenkeppen meg kell varni a 4 hetet?
2011. jan. 7. 15:06
 1/4 anonim ***** válasza:

pár nap nem a világ, de ilyen picike babánál érdemes megvárni azt az 1 hónapos kort, amitől adható.

az infacol nekünk sem használt, bár a gripe sem, és az espumisan sem és a baby noss sem és az aloe activator sem.

viszont a pocakmasszírozás a hason ringatás és a melegítőpárna nagyon bevált.

2011. jan. 7. 15:36
 2/4 anonim ***** válasza:
Írass a háziorvosoddal görcsoldót, az a legjobb, bár csak kb. 1 hónapig használ, mert utána hozzászokik a baba szervezete,de akkor meg már használhatjátok a gripe water-t.Addig is chamomilla vulgaris 15 ch . akár negyed óránként is adhatsz neki 5 golyót, de ha nem kell ilyen gyakran akkor csak napi 3-4x 5 golyó. Kitartás. ha szoptatsz kerüld a puffasztó ételeket(amik nálam tabuk voltak: banán, paradicsom, tej, tejtermék, narancs, kukorica). Tapasztald ki nálatok mi lehet.
2011. jan. 7. 17:05
 3/4 anonim ***** válasza:

nekünk a torna vált be, hátra kell letenni és a lábát a hasijához nyomni kicsit, egymás után többször, összeérintett vagy majdnem összeérintett térdekkel ahogy sikerül, - mármint úgy hogy kiegyenesíteni a lábát újra felemelni és a pocijához nyomni, aztán újra kiegyenesíteni és megint a pocijához nyomni, olyan mintha kipumpálnád belőle a gázokat

én teljesen nem tudtam összeérinteni a térdeit mert elég jó kis sonkái vannak:)

mi ezt pár percig csináltuk és kijöttek a durr-durrok amik kínozták a pociját

infacol nekünk se vált be

2011. jan. 7. 17:41
 4/4 anonim ***** válasza:

Nálunk 6 hetes koráig segített az Espumisan. Utána semmilyen szer: sem Infacol, teák, Gripe water, semmi. Masszírozás sem, szőlőmag párna sem.

Egyedül az volt jó, hogy a lázmérővel megkakiltattam, vagy megpukiztattam, akár 2-3-szor is egy nap. (Popsikrémmel óvatosan a fenekébe, és picit körkörösen mozgatva) Így elviselhetőek voltak a napok. Aztán fokozatosan emúlt a dolog, 2,5-3 hónapos korára.

2011. jan. 7. 17:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!