4 hónapos babámnak gyermekkori ekcémája van. A fején tetején is. Nincs rá esetleg valami ami hidratálná, vagy csökkentené a viszketést?
Derítsd ki az élelmiszerallergiáját.
Az én kisfiamnak is van ekcémája.Ha az oviban eszik kiüt és az én étrendemen elmúlik.
Valami "E" adalékra gyanakszunk.
Nekem is ekcémás a lányom, minden allergológiai vizsgálata negativ, csak bio kaját eszik.
Az ok úgysem derül ki soha az atópiás dermatitis-nél-ez alakul gyermekkorban ekcémává.
A szteroidos kenőcsök enyhitik a tüneteket, de hosszú távon nem ajánlott.
Mi most a babé termékeket használjuk neki nagyon drágák, de a bőrét rendbehozta:fürdető,sampon, testápoló.
Az előző vagyok,a haját is tudod fürdetőkrémmel mosni!
A krémet összeturmixolom vízzel tusfürdő állagúvá,és beleteszem egy pumpás flakonba.Kiválló tusfürdő lesz belőle!
A bio-kajákkal az a baj,hogy ugyanúgy tartalmazzák az adalékanyagokat(van kivétel)
Tehát az az alma nem volt permetezve és a földje se gyomírtózva,de amikor megfőzik lekvárnak,már beleteszik az aromát,sürítőt meg akár tartósítják is.
Az áraik meg az egekben vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!