Tudom, hogy már uncsi. De a Richard névről mit gondoltok?
Figyelt kérdés
2011. jan. 22. 19:50
11/26 anonim válasza:
Tetszik, de nekem egy kicsit amerikai a hangzása. Ne érts félre, nem lebeszélni akarlak, de nekem jobban tetszenek a magyaros nevek, mint például a László, Julianna, stb.
12/26 anonim válasza:
Nem uncsi! Nekem tetszik!
Végre már nem Zsombor, Zétény, Olivér, Bence és társaik. (Bocs a tucatnevet adóktól, de ez a véleméynem.)
13/26 anonim válasza:
Nekem is tetszik!
Tényleg szép és végre nem Dominik és társai mert most mindenki ezeket a neveket adja a kisfiának!
15/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszaitokat.
Nekem is nagyon tetszik :)
2011. jan. 22. 22:04
16/26 anonim válasza:
Szia!Ha apuka nem ragaszkodott volna hogy az Ő nevét kapja Richárd lett volna:-) IMÁDOM!!!Ja és sztem sem Romás,már bocsi!!!!!!!
17/26 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik, főleg hogy mert gyerkőcként Ricsiként aranyos kisfiús a hangzása ,felnőtt férfiként meg igen markánsan hangzik, hogy Richárd! Sztem tökéletes! :)
18/26 A kérdező kommentje:
Köszi :D
Aranyos vagy.
2011. jan. 31. 18:36
19/26 anonim válasza:
A jelentése: erős fejedelem. Domináns kis fickó az, akinek ezt a szép nevet adják a szülei.
20/26 anonim válasza:
Az a lényeg, hogy a vezetéknevéhez passzoljon. Nekem tetszik a Richárd, de a Ricsi nagyon nem :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!