Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit csináljak? Kikészülök.7...

Mit csináljak? Kikészülök.7 hetes babám olyan sírásokat vág le, hogy belevörösödik a feje, megizzad és tűzforró lesz.

Figyelt kérdés
Ahogy kézbe veszem, megnyugszik és csend van. Nem éhes, tiszta a pelus, cumit kiköpi. Akkor miért csinálja, hogy nem marad meg egyedül nyugton?? Nem kapkodhatom fel mindig. Mit csináljak?
2011. jan. 22. 12:03
 1/10 anonim ***** válasza:

Mert még picike, nem rég bújt ki belöled. Én is így voltam, sőt még néha most is.... Ha fájna valamilye akkor is sírna ha felveszed.

Én vettem hordozókendőt, s azóta megnyugodott, hisz maga melett érez.

2011. jan. 22. 12:10
 2/10 anonim ***** válasza:

Először azt gondoltam a hasa, de ha az lenne, akkor is sírni mikor felveszed...

7 hetes, még nagyon picike, egyszerűen nem viseli jól hogy "kint van" elválasztva tőled!Fogd sokat az öledben, és vedd fel mindig!!Nem fogod elkényeztetni nyugi!Kisfiam most 3 hónapos, elalszik egyedül is cumival, ha leteszem, pedig pici korában volt hogy 2-3 órát is aludt az ölemben!Volt egy időszak, mikor délutánonként vagy rajtam, vagy valamelyik családtagon aludt végig...Olyan is volt, mikor a hajnalokat nagyon nehezen viselte, hogy 2-3kor megszopiztattam éjjel, és aztán 6ig a mellkasomon aludt...ez még nagyon kell neki úgy látszik!Vedd föl, ha sír, had érezze a közelséged!

2011. jan. 22. 12:33
 3/10 anonim ***** válasza:
vedd fel többször,magadhoz húzd közel,beszélj neki sokat,ha szopcsis fekve szoptasd,h érezzen téged,bújjatok össze....
2011. jan. 22. 12:34
 4/10 anonim ***** válasza:
utolsó vagyok:a LEGFONTOSABB:ne érezze rajtad,h ideges vagy és hogy kikészülsz...nyugi!!!!!írj privit,ha gondod van.3 gyerekes csecsemőgondozó:-)
2011. jan. 22. 12:36
 5/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat. Mind ugyanazt írtátok. :)))

És így nem fogom elkényeztetni? Vagy egy idő után már nem kell mindig felvenni és babusgatni? Nem okoz gondot, nem arról van szó, legszívesebben kézben tartanám egész nap, csak elkapatni sem akarom. Meddig csinálhatom ezt anélkül, hogy elkényeztetném?

2011. jan. 22. 12:51
 6/10 anonim ***** válasza:
második vagyok, Ranschburg Jenő szerint 6 hónapos koráig nem tudod elkényeztetni.De mondom, nekem 3 hónapos a kisfiam, és mikor nincs nyügi napja, akkor leteszem az ágyba, és elalszik cumival.És simán elvan szőnyegen, hordozóban, múltkor 20 percig nézegette a játékát!Most már csak akkor van többet ölben, ha nyűgös valami miatt, de sokat van a játszó szőnyegén, nagyon szereti.És nagyon sokat volt az elején az ölemben!Soha nem hagytam sírni, mindig egyből felvettem!
2011. jan. 22. 12:55
 7/10 anonim ***** válasza:
a csmő gondozó vagyok:majd meglátod,amikor elindul,nem akar ölbe lenni,sokkal jobban fogja érdekelni a világ,mint az hogy ölbe legyen....nem fogod elkényeztetni,csak régen mondták ezt....a baba ha sír,akkor valami baja van-erre gondolj!!!!!nem tudja még,hogy akkor most kicselezem anyát!!nyugodj meg!első baba,ugye?
2011. jan. 22. 13:17
 8/10 A kérdező kommentje:
Igen, első. És mindenki mást mond, én meg nem tudom mi lenne a legjobb. :) Annyira jó, hogy segítetek. :)
2011. jan. 22. 14:21
 9/10 anonim ***** válasza:
szia!mi a helyzet azóta?csmő gondozó
2011. jan. 25. 21:35
 10/10 A kérdező kommentje:
Szia! Ma már nem volt akkora hiszti, de még mindig nem tetszik, ha letesszük. De úgy vagyok vele, hogy ha éjszaka alszik, akkor nappal vele vagyok és felveszem, ha jónak látom. :)))
2011. jan. 25. 21:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!