Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Tapasztalt anyukák? Tudom nem...

Tapasztalt anyukák? Tudom nem szabad hasonlitgatni a babákat, de az én 14 hónapos fiam a következőket csinálja:

Figyelt kérdés
Segítenétek? pakol ki be, labdát dob, ceruzát megfogja de nem rajzol vele karikát ráhúzza a rúdra , néha formabedobózik, nem mindig találja el, tornyot rombol sokat kacag, nem fél senkitől csak van akit nem kedvel, akkor sír de ez ritka - a neki tetsző hangokat utánozza - tapsolni nem tapsol, integet és a csip csip csókát együtt csináljuk, forgatja a csuklóját a gyerekeket szereti de inkább a nagyobbakat sajnos csak a játszóházban találkozik más gyerekekkel szeret fogócskázni meg viccelődni gagyorászik ha éppen olyanja van, de van, hogy nem . Testrészre mutat de a saját testén csak a lábát meg a kezét mutatja meg de ha kérem nekem az én orromat megnyomja, ha kérem, hogy círogasson megsímogat - képeskönyvben nem mutat képre, csak lapozza, ez nem kevés a minap találkoztam egy 13 hónapos babával aki számol...de komolyan, ámultam csak...:(
2011. jan. 22. 11:16
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Az nem baj,ha jól akarod csinálni,de a gyerek úgysem arra fog emlékezni ha nagy lesz,hogy mindig kész volt délre az ebéd,vagy csillogott az ablak...hanem a játék ízére,a meseolvasás hangulatára,a közös sütikészítés kacagására:)))
2011. jan. 23. 10:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!