Jövő héten lesz 1 éves a kisfiam! Eheti már a következőket?
Figyelt kérdés
gyümölcsös joghurt, krémtúró, medve v. boci sajt, májkrém, házi kőrözött(nyers hagyma miatt), virsli, sonka, olajos hal. Hirtelen ennyi jutott eszembe, ill. miket adhatnék neki reggelire?2010. dec. 30. 10:16
1/8 anonim válasza:
az én kisfiam 13hónapos múlt a körözött és olajos halon kívül már mindent adtam neki. neki a kedvenc reggelije a medve sajt meg szalámi ami nem fűszeres legalábbis én olyat adok neki.
2/8 anonim válasza:
Én a virslivel még várnék, mert az alapból, felnőtteknél se tartozik a legbiztonságosabb élelmiszerek közé, de e kivételével már mindent nyugodtan ehet (mértékkel, de szerintem ezt nem is kell mondanom).
3/8 anonim válasza:
Egy évesen már mindent ehet,amit ti is esztek!
4/8 anonim válasza:
Az én fiam már 9-10 hónapos korától ette ezeket, még mielőtt támadnátok, a gyerekorvos tudott róla!
5/8 anonim válasza:
Én ezek közül kőrözöttet, meg olajon halat nem adtam még neki. Mondjuk a haltól nekem felfordul a gyomrom, majd az apja ad neki olajosat, de rántott süllőt, vagy harcsát evett már, persze óvatosan, kiszálkázva. A kisfiam 5-én lesz 1 éves, és a kedvence a virsli (valdor sajtos), meg a vajkrémes kenyér sonkával katonázva.
6/8 anonim válasza:
1 évesen már mindent ehetnek! Nekem 12 hós a kislányom és 10 hós kora óta azt eszi amit mi. Virslit már 8 hósan pirítva turmixoltam neki a főzijébe. Nekem ébredéskor 250ml kakaót iszik 3,5-ös tejből. Majd egy óra múlva reggelizik: főtt virsli barna kenyérrel, vajas kenyér felvágottal, rántotta, tükörtojás, kalács, túrós táska stb... Ha nem iszik reggel kakaót akkor csinálok neki tejbegrízt, tejberizst. A gyümölcsös joghurt, meg a krémtúró inkább tízóraira, uzsira.
7/8 anonim válasza:
Előttem szólók már mindent leírtak. Én csak egy tippet adnék: a körözöttbe tegyél snidlinget, vagy egy másik lehetőség: a felaprított hagymát egy pici vajon párold üvegesre, és máris megoldja a problémádat, nem bántja a pocakot. :)
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Boldog Új Évet mindenkinek!!
2011. jan. 1. 11:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!