Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Jövő héten lesz 1 éves a...

Jövő héten lesz 1 éves a kisfiam! Eheti már a következőket?

Figyelt kérdés
gyümölcsös joghurt, krémtúró, medve v. boci sajt, májkrém, házi kőrözött(nyers hagyma miatt), virsli, sonka, olajos hal. Hirtelen ennyi jutott eszembe, ill. miket adhatnék neki reggelire?
2010. dec. 30. 10:16
 1/8 anonim ***** válasza:
68%
az én kisfiam 13hónapos múlt a körözött és olajos halon kívül már mindent adtam neki. neki a kedvenc reggelije a medve sajt meg szalámi ami nem fűszeres legalábbis én olyat adok neki.
2010. dec. 30. 10:27
 2/8 anonim ***** válasza:
0%
Én a virslivel még várnék, mert az alapból, felnőtteknél se tartozik a legbiztonságosabb élelmiszerek közé, de e kivételével már mindent nyugodtan ehet (mértékkel, de szerintem ezt nem is kell mondanom).
2010. dec. 30. 10:29
 3/8 anonim ***** válasza:
78%
Egy évesen már mindent ehet,amit ti is esztek!
2010. dec. 30. 10:30
 4/8 anonim ***** válasza:
84%
Az én fiam már 9-10 hónapos korától ette ezeket, még mielőtt támadnátok, a gyerekorvos tudott róla!
2010. dec. 30. 10:39
 5/8 anonim ***** válasza:
Én ezek közül kőrözöttet, meg olajon halat nem adtam még neki. Mondjuk a haltól nekem felfordul a gyomrom, majd az apja ad neki olajosat, de rántott süllőt, vagy harcsát evett már, persze óvatosan, kiszálkázva. A kisfiam 5-én lesz 1 éves, és a kedvence a virsli (valdor sajtos), meg a vajkrémes kenyér sonkával katonázva.
2010. dec. 30. 10:40
 6/8 anonim ***** válasza:
1 évesen már mindent ehetnek! Nekem 12 hós a kislányom és 10 hós kora óta azt eszi amit mi. Virslit már 8 hósan pirítva turmixoltam neki a főzijébe. Nekem ébredéskor 250ml kakaót iszik 3,5-ös tejből. Majd egy óra múlva reggelizik: főtt virsli barna kenyérrel, vajas kenyér felvágottal, rántotta, tükörtojás, kalács, túrós táska stb... Ha nem iszik reggel kakaót akkor csinálok neki tejbegrízt, tejberizst. A gyümölcsös joghurt, meg a krémtúró inkább tízóraira, uzsira.
2010. dec. 30. 11:01
 7/8 anonim ***** válasza:
Előttem szólók már mindent leírtak. Én csak egy tippet adnék: a körözöttbe tegyél snidlinget, vagy egy másik lehetőség: a felaprított hagymát egy pici vajon párold üvegesre, és máris megoldja a problémádat, nem bántja a pocakot. :)
2010. dec. 30. 11:31
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Boldog Új Évet mindenkinek!!
2011. jan. 1. 11:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!