Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Tudom, hogy unjátok, de. Hogy...

Tudom, hogy unjátok, de. Hogy hívjam a babáimat?

Figyelt kérdés

32 hetes terhes vagyok, ikrekkel [egy kisfiú, egy kislány]. A férjemmel nem nagyon tudunk megegyezni nevek terén.

Írnátok nekünk szép neveket? A vezetéknév Iváncsik :)

Előre is köszönöm :)

2011. jan. 21. 22:56
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
64%

először is gratulálok! :)

lány: Gréta, Panna, Petra,

fiú: Milán, Balázs, Zsombor

írd meg majd hogy döntöttetek?

2011. jan. 22. 00:04
 22/32 anonim ***** válasza:
64%
Nekem 2 fiam van,a nagyobbik Áron,a kisebb Milán...most gyúrunk a 3. babaára,ami befutó név kislánynál a Tamara,Kisfiúnál a Xavér.
2011. jan. 22. 00:54
 23/32 anonim ***** válasza:
64%

Szia!

Kisfiamat Erik Tibornak hivjak.

Tetszik meg:Akos,Alex,Adrian,Marton,Marcell,Ruben,Benedek,Peter,

Lany nevek: Bitia(ez most a kedvenc), Viktoria(ferjem kedvence), Blanka,Bonita,Melania,Emma,Viola,Kendra,Ticia,Linda,Gloria,Rebeka,Milla,Dalma.

Ird meg az "eredmenyt" :)

Szep babavarast neked :)

2011. jan. 22. 05:26
 24/32 anonim ***** válasza:
64%
Gratula az ikrekhez tök jó neked:)! Lánynév:Ivett Gréta Gerda Zora Fiú: Lőrinc Viktor Bálint Nimród ezek nekem tetszenek:D
2011. jan. 22. 08:14
 25/32 anonim ***** válasza:

Lánynévben:

Iváncsik Tamara

Iváncsik Barbara

Iváncsik Jázmin

Fiúban:

Iváncsik Olivér

Iváncsik Zsombor

Iváncsik Zétény

Iváncsik Ármin

2011. jan. 22. 09:10
 26/32 anonim ***** válasza:
11%

most mi baj van az A és Bvel?

Kb ugyanannyi segítséget nyújt ez a két javaslat, mint az összes többi amit ide írnak.....

csak egy gyengeelméjű bízná a névadást vadidegenekre.

2011. jan. 22. 09:38
 27/32 anonim ***** válasza:

Szia! Kislányomat Vidra Zselykének hívják. Jelentése: Patakocska. Régi ó magyar eredetű női név. Mindenki el van ájulva h milyen szép nevet találtunk a kislányunknak... Szerintem jól hangzik h Iváncsik Zselyke. :)

Ha fiúnk lett volna akkor meg a Csanád nevet adtuk volna. Ezek nem tucat nevek, bár a Zselyke név kezd visszatérni.

Az Iváncsikhoz még passzol az Olivér is. Az is szép név és nem tucat.

2011. jan. 22. 09:45
 28/32 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm mindenkinek :)

Úgy egyeztünk meg, hogy a lány név az én reszortom, a férjemé a fiú. Abban biztosak voltunk eddig is, hogy két nevük lesz, ha esetleg nem tetszik nekik az első, ott lesz a második.

Így lesz egy Iváncsik Maja Dorottyánk, illetve egy Iváncsik Áron Bálintunk [nagyon bíztam benne, hogy tetszik majd neki a Milán és az Olivér, de nem ment... utálja Oliver Kahnt, és az AC Milant is].

Vélemény? :)

2011. jan. 22. 12:07
 29/32 anonim ***** válasza:

Szia,

2. vagyok, szerintem nagyon jókat választottatok végül :) Szépen hjangzanak így együtt és tetszik hogy kettő-kettő keresztnevet kaptak, én fiamnak is kettő van :)

2011. jan. 22. 12:37
 30/32 anonim ***** válasza:
Nagyon jókat választottatok! Nekem a Maja nem tetszik, de a Dorottya is, Áron is, Bálint is szép!
2011. jan. 22. 12:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!