Tudom, hogy unjátok, de. Hogy hívjam a babáimat?
32 hetes terhes vagyok, ikrekkel [egy kisfiú, egy kislány]. A férjemmel nem nagyon tudunk megegyezni nevek terén.
Írnátok nekünk szép neveket? A vezetéknév Iváncsik :)
Előre is köszönöm :)
LÁnynevek amik nekem tetszenek (de lehet nektek totál más az ízlésetek) Tamara, Klaudia, Anna, Hanna, Alexandra, Viola
Fiúnevek: Dominik, Dániel, Levente, Bence
Lány nevek közül az Anna-Hanna tetszik, de mindkettő elég "tucatnév". Az Alexandrával az a baj, hogy én is az vagyok :)
A Dánielt és a Bencét felírtam egy lapra, ment a felfele jel, és köszönöm, köszönjük :]
Elég nehéz úgy tanácsot adni, hogy nem ismerem az ízléseteket.
Én anno interneten rákerestem a keresztnév-gyűjteményre, és szépen végignéztem A-Zig az összeset. Ami tetszett, azt papírra kiírtam. Utána szépen átadtam a páromnak, hogy amik tetszenek neki, azt karikázza be. Vagy húzza ki, amik nem tetszenek neki.
És aztán a maradék néhány névből kiválasztottuk a leginkább tetszőt.
Jó névkeresést! ÉS jó babázást! :)
szia!
Netti, Nikolett, Hanna, Maja, Kamilla, Janka, Lola
Alexander, Dominik, Marcell, Regő, Erik, Gábor. Gábriel
nekem ezek tetsznek!
Gratulálok a picikhez!
Nézd meg ezt, hátha segít:
Nekem is van utónévkönyvem, átlapozgattam, de az, amire azt mondta volna, hogy életem végéig képes leszek így hívni a gyerekeket, nem volt egy sem.
Gondoltam, hátha most mondtok olyanokat, amin átsiklottam :)
És köszönöm :)
A favoritjaim:
Réka, Rita, Dóra, Zorka
Marcell, Donát
Hátha tetszik valamelyik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!