Tudom, hogy unjátok, de. Hogy hívjam a babáimat?
32 hetes terhes vagyok, ikrekkel [egy kisfiú, egy kislány]. A férjemmel nem nagyon tudunk megegyezni nevek terén.
Írnátok nekünk szép neveket? A vezetéknév Iváncsik :)
Előre is köszönöm :)
Lánynevek:Lara,Zora,Hanna,Viktória,Roxána,Vivien
Fiúnevek:Zétény,Áron,Benedek,Patrik
Szerintem ezek nagyon szép nevek.
A Dórát és a Maját felírtam (Dóra esetleg még Dorottyaként is mehetne részemről...) :)
Tetszenek még: Nikolett, Janka, Marcell, csak az a baj, hogy közvetlen környezetemben mindhárom név megtalálható :)
Köszönöm :)
Dominika a nővérem... :)
Az Áron viszont lehet, hogy Jolly joker lesz :] Bár ahogy a férjem ismerem, unottan benyögi, hogy "nem tetszik"... :D
köszönöm a válaszokat :)
Fiu:
Milán és Marcell
Lányból:
Kiara,Karina és Maja
Nekem ezek tetszenek:)
Szia
Nagyon garatulalok:)
Ezek tetszenek nekem
lany: Petronlla,Daniella,Bianka,Blanka,Dorka,Zorka,Manna,Panna,Hanna,Janka,Laura,Petra,Dorottya,Milla,Nilla,Kala,Violetta,Rebeka
fiu:
Levente,Merse,Marcell,Nimrod,Noel,Gabor,Aron,Mark,Bertalan
Köszönöm a neveket, és a gratulációt is :)
Rengeteg szép nevet írtatok, de sokkal az a probléma, hogy a baráti/rokoni körünkben van ilyen nevű ember.
Jelenleg a fiús listán szerepelnek: Dániel, Bence, Áron, Milán, Márk, Kristóf [azt hiszem, ezt a férjem csempészte ide :)]
Lány listán: Maja, Dóra, Dorottya, Jázmin, Fanni [utóbbi kettőt szintén nem én írtam le :)]
És persze mindenkinek meg a zöld kezecske :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!