Csináltak már a babátoknak védőoltás kivezetést? Ha igen, hol és milyen sikerrel? Mennyibe került?
Szerintem ez kamu.
Már mint nem a Homeopátia.
Nem hinném, hogy egy inekcióval bedott vakcinával egy sima homeopátiás készítmény bármire jutna. Közel nem egálból indulnak.
Erről még én sem hallottam.
Miért szeretnél ilyet csináltatni?
Az én gyerekeimnek homeopatás gyerekorvosa van. Minden oltás előtt két-három nappal (oltásfüggő) el kell kezdeni szednie annak a védőoltásnak megfelelő homeopátiás szert, amit kapnak, majd oltás után is két napig szedniük kellett. Az ára nem vészes. Homeos bogyókat kell venni. Nyilván mindenkinek a pénztárcája mást bír el. Pontos összeget nem tudok írni, mert nem emlékszem rá, de nem drágább, mintha sima homeopátiás bogyót vennél, hiszen ez is az. Az elő fiam kapott úgy oltást, hogy nem volt kivezetése - más volt akkor a gyerekorvosa - és soat szenvedett tőle. Lázas volt, szövődménye lett (tüdőgyulladás a 18 hónaposnak). A gyerekeimnek soha semmi baja nem volt az oltások után.
Egyébként nem kamu. Én voltam a világ egyik legracionálisabb embere. Nem hittem ezekben, és sokáig woo-doo-nak neveztem. Aztán a saját szememmel kellett megtapasztalnom, hogy igenis működik. Tüdőgyulladást gyógynövényekkel és omeopátiával 3!! nap alatt meggyógyított a doktornéni úgy, hogy előtte két héttel a gyerek 5 napig volt kórházban és napi 4x kapott intravénásan antibiotikumot. Ettől sokalltam be, és tértünk át a homeopatás doktornénihez, mivel a kórház után két héttel megint visszaesett a gyerek. Ez egy éve volt. Azóta a fiam nem vett be semmilyen gyógyszert, pedig ő is volt beteg, hiszen ovis, mégis 2-3 nap alatt meggyógyul!
Én ajánlani tudom neked a kivezetést is. Semmilyen kockázattal nem jár, és megkönnyíti a babában zajló dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!