Lehet a gyümölcsbe tápszert vagy darált háztartási kekszet belekeverni, hogy tartalmasabb legyen?
Figyelt kérdés
Most olvasom az egyik régi kérdésnél az ötletet, hogy a gyümölcsbe lehet tápszerport keverni. Érdekesen hangzik. HOgyan csináljam? És darált kekszet lehet belekeverni egy 24hetes leányzónak?2009. febr. 3. 16:05
1/6 anonim válasza:
lehet.
De a babakekszet , babpiskótát nem szokták szeretni az orvosok még ilyen korban.
Tápszerről nem tudok nyilatkozni, de a kekszet reszeld le, és keverd a reszelt almába, vagy turmixold őket össze.
De szerintem várj még a kekszel...
2/6 anonim válasza:
Háztartási kekszet 1 éves kor alatt nem szabad adni a gluténtartalma miatt, 3 hósnak meg pláne nem. Tápszerporos keverést még sesem láttam, de a tejpépeknek is a tápszerpor az alapja, úgyhogy biztosan működik :)
Én rizst szoktam a gyümihez keverni, rommá kell főzni és beleturmixolni, 4 hós kortól már eheti.
3/6 anonim válasza:
én tápszerbe áztatok 4 babakekszet és hozzá adok egy fél üveg valamilyen gyümölcsöt, jól is lakik meg szereti is
4/6 anonim válasza:
A babakekszben is van glutén!!!!! Az orvos kifejezetten megtiltotta hogy a gyereknek adjam. Merthogy ajándékba kaptuk és szerencsére volt annyi eszem hogy kikértem a doki véleményét. Amúgy a Tescoban a glutén mentes termékeknél van egy sárga zacsis keksz amiben nincs glutén 250 gr. 800 Ft. Azt tehetsz neki a kajájába. Sem babapiskótát, sem másfajta kekszet nem javallott. De ezt mindíg az anyuka dönti el és vállalja érte a felelősséget. A gyümibe pedig nem tápszerport szoktak keverni hanem Sinlac-ot. Ami egy rizs és szentjánoskenyérmag alapú pép. Ezt eheti vízzel higítva tápszerként, sűrűbbre készítve tejpépként és gyümölcsel dúsítva is. 9 hós kislány anyukája
5/6 anonim válasza:
Az említett keksz 125g kiszerelésű és az Interspar-ban olcsóbb , ha jól emlékszem 599ért vásároltam.Az én babóm is szereti, heti1-2 alkalommal keverek a gyümihez .:)
6/6 anonim válasza:
Akkor nem egyről beszélünk mert az 250 gr-os és 800 Ft volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!