Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kisfiam verszegeny (6honapos)....

Kisfiam verszegeny (6honapos). Melyek azok a zolsegek amiket adhatok neki, segitenek a verszegenysegen?

Figyelt kérdés
2009. febr. 3. 15:58
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Szerintem a cékla nagyon jó vérképző.

2009. febr. 3. 16:02
 2/6 anonim ***** válasza:
cékla,spenót,saláta.Próbálj meg valami multivitamint is.
2009. febr. 3. 16:27
 3/6 anonim ***** válasza:

Szia!

A brokkoli a legjobb, azt már 6 hósan lehet adni.

Magas a vastartalma, májjal keverve igazi vasturmix:-D

fagyós vagy friss brokkolit vegyél, azt párold meg és a saját főzőlevébe törd össze nagyon ici-pici vajat tehetsz bele!

Remélem tudtam segiteni nekünk bevált!

Sok sikert, és majd ird meg szereti-e?!

2009. febr. 3. 18:05
 4/6 A kérdező kommentje:
koszi.OK majd kiprobalom
2009. febr. 3. 18:30
 5/6 anonim ***** válasza:
Van olyan babavitamin, amit úg hívnak, hogy multikid vassal. Én azt adtam + a sóska is jó. Nálunk nagyon kevés zöldség fogy, így vitamin is kell.
2009. febr. 3. 21:25
 6/6 anonim ***** válasza:

Szia nallunk a paromnak tul sok a vas a vereben ugyhogy megvan a tilto lista ,amit te viszont jol hasznosithatsz!

minnel sotet zoldebb a zoldseg annal tobb benne a vas de a zoldsegben levo vas csak kotessel szivodik fel tehat fele annyira sem jo mit a husi a husnal pedig minnel vorosebb a husi annal tobb benne a vas, ami viszont gyorsan es jol felszivodik!

En csak csirke mellet illetve pulyka mellet adhatok mert a csirke combban mar tobb vas van mit a melleben amiben szinte semmi.

A marha hus az nallunk teljesen tilto listan van mert tul sok benne a vas szoval az nektek nagyon jo.

remelem tudtam segitenni.

2009. febr. 4. 15:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!