Kisfiam verszegeny (6honapos). Melyek azok a zolsegek amiket adhatok neki, segitenek a verszegenysegen?
Szia!
Szerintem a cékla nagyon jó vérképző.
Szia!
A brokkoli a legjobb, azt már 6 hósan lehet adni.
Magas a vastartalma, májjal keverve igazi vasturmix:-D
fagyós vagy friss brokkolit vegyél, azt párold meg és a saját főzőlevébe törd össze nagyon ici-pici vajat tehetsz bele!
Remélem tudtam segiteni nekünk bevált!
Sok sikert, és majd ird meg szereti-e?!
Szia nallunk a paromnak tul sok a vas a vereben ugyhogy megvan a tilto lista ,amit te viszont jol hasznosithatsz!
minnel sotet zoldebb a zoldseg annal tobb benne a vas de a zoldsegben levo vas csak kotessel szivodik fel tehat fele annyira sem jo mit a husi a husnal pedig minnel vorosebb a husi annal tobb benne a vas, ami viszont gyorsan es jol felszivodik!
En csak csirke mellet illetve pulyka mellet adhatok mert a csirke combban mar tobb vas van mit a melleben amiben szinte semmi.
A marha hus az nallunk teljesen tilto listan van mert tul sok benne a vas szoval az nektek nagyon jo.
remelem tudtam segitenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!