Kiváltottunk 2 étkezést, így mennyit hízhat egy
hónapban?
2011. jan. 23. 17:44
Nem azért fog kevesebbet hízni, mert tápszert, vagy rendes főtt ételt kap, hanem mert majd elkezd többet mozogni, és ledolgozza a szervezete.Mi most vagyunk 7 hósak, előző hónapban 8700g volt kisfiam, most 9000g.Olyan mint a motolla, nem tudom honnan merít ennyi energiát:)
2011. jan. 23. 20:19
3/11 A kérdező kommentje:
Köszi csajok, remélem is hogy kevesebbet...:) mert havi 1,1 kiló az 1 évesen sok lenne:)
igazából nem tudom a tápszer mennyi kalória, de annak idején én utána néztem és azt találtam hogy a hozzátáplálással a baba súlya nem nő olyan nagy mértékben mert az anyatej sokkal kalóriadúsabb mint bármelyik bébiétel. (én másképp gondoltam igy meglepődtem mikor olvastam)
2011. jan. 23. 21:12
nem akarok beleszólni de 5 hósan még nagyon fejletlen a gyomra 2 normál étkezéshez. remélem csak a 10órait és uzsit váltottad ki :S
1-2 hónap múlva elkezd aktívan mozogni és le fog állni a súlygyarapodás, nem híznak a babák ekkora ütemben már 1 évesen!
2011. jan. 23. 22:49
Az én lányom születésétől majdnem 1 éves koráig szinte pontosan fél kilókat hízott, fél évig csak anyatejes volt.
Kicsit lelassult, de utána megint visszaált másfél éves koráig.
Viszont 5 hósan 2 kiváltott étkezés szerintem is sok.
2011. jan. 23. 23:07
Az enyém többet hízott mint valaha! Azelőtt havi 500-700gr volt a hízás, 6 hónapos kora óta 700-1000gr. De ő 8 hónapos korára szinte egyszerre állt-ült-mászott és lehet, hogy ezért evett annyit... Most 9 hónapos, és most kevesebbet eszik egy ideje, lehet, hogy újra csak 500gr lesz a vége.
2011. jan. 24. 08:28
8/11 A kérdező kommentje:
Ebédet, s uzsonnát váltottunk ki, de így is napi 4x eszik tápszert. Az hogy kiváltottuk , mert igényelte nem lakik jól a tápszerrel folyton felkelt éjjel mióta ebédre püréket kap nem.
Egyébként én még elég késön kezdtem a hozzátáplálást, mert már itt a körünkben már 3 hósan elkezdik.......
9/11 A kérdező kommentje:
Egyébként meg mióta eszik szilárdat a kaki próbléma is megoldodott nála , mivel mindig nehezen s keveset kakilt.
Nem te kezdted későn, ők kezdték NAGYON KORÁN:-((
2011. jan. 25. 12:26
Kapcsolódó kérdések: