Egy évesen még mindíg be kell tartani, hogy sertés- ill. marhahúst, tojást, spenótot és májat csak heti egyszer kaphat a baba?
májat és spenótot felnőtt korban is csak heti egyszer szabad(na) enni.
a tojást és a husokat nem értem... tojást és húst nem lehet egyszerre adni, de nem heti 1x
Tojas sargajat lehet mr 8 honapos kortol.
Azt meg nem is tudtam, hogy tojas es hus egyutt nem mehet. Mondjuk nem adtam meg egyutt.
A maj es a bolti majas majtartalma nem ugyanaz. Sajna a bolti tele van minden massal is. Szerintem vekonyan kenyerre kenve ehet 1X meg uzsonnara, ha mar 1X a heten ebedre is kapott.
A kisfiam most lesz 1 eves, de en meg nem mertem neki bolti majast adni... Lehet, hogy tulreagalom, de annyi vacaksag van benne pluszban, nem?
Jézusom! Senki nem mondta, hogy a tojás nem megy a hússal! Honnan vettétek ezt?
Egyébként a táblázat, amiből hozzátáplálok, 8-9 hótól írja a marhát és a sertést.
ja, elolvastam a tojás-hús párosítást, amit az egyik kommentelő írt.
t. sárgáját 8 hónapos kortól kap
én írtam a tojás-húst.
hát lehet a mi védőnőnk hülye... :)
nekem külön felhívta a figyelmemet, hogy egy tojás fedezi a napi hús adagot, így vagy ezt, vagy azt adjam neki,
az igaz, hogy tojás sárgája már 8 hótól mehet, de egész tojás 1 éves kortól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!