Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Egy évesen még mindíg be kell...

Egy évesen még mindíg be kell tartani, hogy sertés- ill. marhahúst, tojást, spenótot és májat csak heti egyszer kaphat a baba?

Figyelt kérdés
2011. jan. 21. 13:39
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Ezt még szerintem felnőtt korban is érdemes lenne betartani, a fenti élelmiszerek nehezen emészthetősége, illetve gazdag ásványi anyag tartalma miatt.
2011. jan. 21. 13:41
 2/13 A kérdező kommentje:
jó, de akkor ugyanazon a héten nem adhatok neki májat főétkezésre és májkrémet uzsonnára, ill. nem kaphat tojást spenóttal, ha már kapott bundáskenyeret. És főtt sertéshusit a húslevesből nem adhatok neki, ha eszik darálthúst bármilyen formában.
2011. jan. 21. 13:52
 3/13 anonim ***** válasza:

májat és spenótot felnőtt korban is csak heti egyszer szabad(na) enni.

a tojást és a husokat nem értem... tojást és húst nem lehet egyszerre adni, de nem heti 1x

2011. jan. 21. 13:59
 4/13 anonim ***** válasza:
előző vagyok. már csak azért sem értem a kérdésedet mert tojást, marha és sertéshúst egy éves kortól lehet csak adni
2011. jan. 21. 14:00
 5/13 anonim ***** válasza:

Tojas sargajat lehet mr 8 honapos kortol.

Azt meg nem is tudtam, hogy tojas es hus egyutt nem mehet. Mondjuk nem adtam meg egyutt.

A maj es a bolti majas majtartalma nem ugyanaz. Sajna a bolti tele van minden massal is. Szerintem vekonyan kenyerre kenve ehet 1X meg uzsonnara, ha mar 1X a heten ebedre is kapott.

A kisfiam most lesz 1 eves, de en meg nem mertem neki bolti majast adni... Lehet, hogy tulreagalom, de annyi vacaksag van benne pluszban, nem?

2011. jan. 21. 14:22
 6/13 A kérdező kommentje:

Jézusom! Senki nem mondta, hogy a tojás nem megy a hússal! Honnan vettétek ezt?

Egyébként a táblázat, amiből hozzátáplálok, 8-9 hótól írja a marhát és a sertést.

2011. jan. 21. 15:45
 7/13 A kérdező kommentje:

ja, elolvastam a tojás-hús párosítást, amit az egyik kommentelő írt.

t. sárgáját 8 hónapos kortól kap

2011. jan. 21. 15:46
 8/13 A kérdező kommentje:
ja, és házi májast adnék neki, nem bolti sz@rt
2011. jan. 21. 15:47
 9/13 anonim ***** válasza:
Hat, en is most dobbentem a tojas-hus parositas dolgon. Soha nem hallottam.
2011. jan. 21. 15:50
 10/13 anonim ***** válasza:

én írtam a tojás-húst.

hát lehet a mi védőnőnk hülye... :)

nekem külön felhívta a figyelmemet, hogy egy tojás fedezi a napi hús adagot, így vagy ezt, vagy azt adjam neki,

az igaz, hogy tojás sárgája már 8 hótól mehet, de egész tojás 1 éves kortól.

2011. jan. 21. 16:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!