Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Elcsesztem vagy vissza lehet...

Elcsesztem vagy vissza lehet még csináli?

Figyelt kérdés
6.5 hónapos lányom nagyon beteg volt(láz,taknyosság,köhögés),és egy pár éjszaka magunk közé vettük,mert mindig kiköhögte a cumikáját és persze erre felkelt:(!Már jól van.De hajnal 3-4 között felébred és nem hajlandó visszaaludni,csak ha magunk közé veszem.Ez nem jó,tudom,de nagyon fáradt vagyok ott állni mellete,így inkább átteszem a nagyágyba,hogy aludjuk.Mióta megszületett nem aludtam 3 óránál többet egyhuzamba.Rossz alvó,de azért mindig visszaaludt a kiságyban,de most nem hajlandó.Hogy tudnám rávenni???
2011. jan. 21. 10:03
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Nem mindig megy egész éjszaka, csak ha látom, hogy vergődősen indul az alvás. De ha valamilyen természeti hangot állítasz be, akár mehet egész éjjel is. Engem is megnyugtat, ha esik az eső, nagyon jókat tudok úgy aludni.

Ha ugyanarra a gépre gondolunk, van vetítős funkciója is, nálunk segíti az elalvást.

2011. jan. 21. 11:15
 12/16 A kérdező kommentje:

[link]

ezt néztem

2011. jan. 21. 11:24
 13/16 anonim ***** válasza:

Az én fiam 1,5 éves korában kapott egy saját ágyat. Minden gond nélkül odaszokott, nem aludt velünk 4-5 éven át.

Esetleg nem tudod a kiságyat odatenni a ti ágyatok mellé közvetlen? Egy barátnőmnek például ez használt.

2011. jan. 21. 12:01
 14/16 anonim válasza:

Nekünk is van ez az alvássegítő.Nem segített:(

(auchanba vettük 1500ft ért)

2011. jan. 21. 12:06
 15/16 anonim ***** válasza:
10:26os vagyok! Az én kisfiam is felkel 4-5-6szor éjjelente! ujjszülött korától féléves koráig egyszer max 2szer kelt fel!Azóta meg 4-6szor is.Most másfél éves!
2011. jan. 21. 15:19
 16/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!Na akkor az marad.hogy majd megnő egyszer:)!Remélem 15 éves korában majd már hagy aludni egy picikét :D!
2011. jan. 21. 15:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!