Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Elcsesztem vagy vissza lehet...

Elcsesztem vagy vissza lehet még csináli?

Figyelt kérdés
6.5 hónapos lányom nagyon beteg volt(láz,taknyosság,köhögés),és egy pár éjszaka magunk közé vettük,mert mindig kiköhögte a cumikáját és persze erre felkelt:(!Már jól van.De hajnal 3-4 között felébred és nem hajlandó visszaaludni,csak ha magunk közé veszem.Ez nem jó,tudom,de nagyon fáradt vagyok ott állni mellete,így inkább átteszem a nagyágyba,hogy aludjuk.Mióta megszületett nem aludtam 3 óránál többet egyhuzamba.Rossz alvó,de azért mindig visszaaludt a kiságyban,de most nem hajlandó.Hogy tudnám rávenni???
2011. jan. 21. 10:03
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
53%
Nagy kitartással igen, vissza tudod szoktatni.De őszintén leírom, hogy ha ennyire fáradt vagy, és titeket nem zavar,akkor inkább aludjatok egy ágyban.
2011. jan. 21. 10:09
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Ezzel mi is így voltunk a fiammal. Ő is velünk aludt, hogy tudjunk mi is pihenni. Egyetértek az első válaszolóval!
2011. jan. 21. 10:10
 3/16 anonim ***** válasza:
54%
Bocsi, elfelejtettem írni, hogy az én lányom csak úgy szokott vissza, hogy 3 éjszakát ordított végig, aztán eldöntöttem ,hogy hagyom, sírja álomba magát.Pokoli volt, de hatásos:-)
2011. jan. 21. 10:11
 4/16 anonim ***** válasza:
Az én kisfiam egészen pár hónapos korától reggel 6-tól a nagyágyba aludt!A kiságyban nem alszik vissza,így viszont még alszik másfél két órát! Ha éjjel megébred akkor is áthozom a nagyágyba,és ha elaludt akkor visszateszem! Most másfél éves!
2011. jan. 21. 10:26
 5/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!Őszintén szólva nem nagyon jó nekünk ha köztünk van,de egy éjszaka minimum 4x-5x kel felálljak,mert vagy kiesik a cumi,vagy szomjas,vagy csak úgy...és tényleg elfáradtam mostanra.Olyan jó lenne legalább egy éjszakát végigaludni....De mindenképp megpróbálom visszaszokatni.Monjuk akkor meg ugrálok...ááááá...nem jó ez sehogy:(!
2011. jan. 21. 10:35
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

Hát lányok, nem tudom, majd a 4-5 éves gyereknek is ennyire fogtok-e örülni az ágyban?! Most még néhány ordítós éjszakával vissza tudnád szoktatni, később egyre nehezebb. És hogyan tovább, ha közben kistesó születik? Jobb neki külön, ezt a tapasztalat mondatja velem.

4 gyerekes anyuka

2011. jan. 21. 10:36
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Akármit is teszel, gondold végig, hogy hosszú távon megfelelő lesz-e a megoldás. Kb. annyi idő lesz visszaszoktatni, mint amennyi idő alatt a nagyágyba szoktattad, és nem lesz egyszerű, de ha komolyan azt szeretnéd, hogy a kiságyban aludjon, tarts ki végig és ne gondold meg magad 2 nap múlva, mert összezavarod a picit. Ha jó nektek és neki, hogy pár évig veletek alszik, akkor maradjon a nagyágyban.
2011. jan. 21. 10:45
 8/16 A kérdező kommentje:
Ez a baj!Egyáltalán nem szeretnék egy 4-5 éves gyereket az ágyunkban!Kistesó nem lesz:(((!De akkor sem!A világon mindennél jobban szeretem a lányom ,de meg kell tanulnia,hogy neki saját ágya van!Csak ne lenne ennyire rossz alvó...El nem hiszitek,hogy napközben ha alszik(2x)akkor is a szobában kell legyek,mert különben 20 percet alszik,ha bent vagyok a szobában akkor meg 2 órát.De könyörgöm,honnan tudja,hogy ott vagyok e vagy sem????
2011. jan. 21. 10:54
 9/16 anonim ***** válasza:

10:36 vagyok.

Próbáltál már valamilyen halk zenét bekapcsolni neki? Nekünk nagyon bevált. Van egy készülékünk, amin van olyan zene, mint a zenélő dobozoké. Vagy ezt, vagy esőhangot, vagy tengermorajlást szoktam bekapcsolni neki. Ha nyugtalan, akár éjszakára is úgy hagyom, csak nagyon halkra állítom.

2011. jan. 21. 11:00
 10/16 A kérdező kommentje:
És ez egész éjszaka megy ez a zene?Mert nálunk éjfélig nincs gond!Utána megy a buli...Néztem egyébként a brendonban akciós ez a zenélő izé,már gondoltam rá...
2011. jan. 21. 11:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!