engem is lepontoztak, pedig én sem "találtam" a babámat... ki érti ezt ;)
on
2011. jan. 21. 09:39
22/27 anonim válasza:
Engem nagyon jó érzéssel tölt el, hogy a 6 hetes kisfiam bent szuszog a kiságyában, és igen boldog vagyok, mert 3 évig vártunk rá, mire megérkezett.
2011. jan. 21. 10:14
23/27 anonim válasza:
Off. Én felfelé pontoztalak. Amúgy nem értem mit kell pontozgatni az "élményt". Ez mindenkinek más. Ebben szerintem nincs olyan,hogy egyetértés.
Lehet lepontozni.
Vitának részemről vége.
2011. jan. 21. 10:19
24/27 anonim válasza:
Én felhőtlenül boldog voltam amikor megszületett a kisfiam. Repültem a boldogságtól amikor hazajöhettünk a kórházból. Aztán itthon jött a "feketeleves". Az én fiam szinte soha nem aludt, állandóan ordított 2.5 hós koráig. reszkettem a fáradtságtól, bárhol elaludtam (ülve is), és mindig azt mondtam, hogy a régi életemet szeretném visszakapni. Már pszichológushoz akartak vinni, de a fiamnak elmúlt a hasfájása, és este 10 órától reggel 7-ig aludt. Na ekkortól élveztem igazán hogy ő van nekem/nekünk. Most 2.5 éves az életemet odaadnám érte. A kisebbik fiam éppen ma 2 hetes, és az érzés a régi. Szeretem de még nem érzem azt a felhőtlen nagy boldogságot a kialvatlanságtól, fáradságtól, bár ő sokkal nyugisabb baba, mint a nagy volt. Remélem most nem kell 2.5 hónapot várnom arra hogy tiszta szívből tudjam imádni úgy mint a nagyot.
2011. jan. 21. 10:35
25/27 anonim válasza:
Én alapvetően nem hiszek az olyan terminusokban, mint "felhőtlen boldogság"... ilyen állapot szerintem nem létezik... csak esetleg másodpercekre, percekre töltheti el az embert valami boldogság-érzet... igen, ilyet sokszor érzek, amikor a kislányomra nézek... de szerintem ezt nem "kell" állandóan érezni... nyugodj meg, kedves Kérdező, semmi baj nincsen Veled, csak Te is emberből vagy... de lehet, hogy ha kicsit más szemszögből nézed a mostani helyzeted, változni fognak az érzéseid :))))))))))
2011. jan. 21. 11:02
26/27 anonim válasza:
Kérdésed elolvasása utána kapásból azt válaszoltam volna, hogy én sem vagyok az. Egy kialvatlan fáradt robot vagyok, 5 hónapos babával. De aztán végigolvastam az előttem szólókat, és végiggondoltam a 9+5 hónapot. (Imádtam kismama lenni, imádtam szülni, szülés után 6 hétig kialvatlanságom ellenére is nagyon fel voltam töltődve energiával). Most pedig a 3 oldalnyi hideg-meleg válasz elolvasása után csak rá gondoltam a pindúr kisfiamra, aki most a kiságyában édesen alszik, és úgy meghatódtam, hogy percek óta potyognak a könnyeim!!! Igen, anya vagyok, és imádom a kisfiam!!! Az a baj, hogy ritkán "jön szembe ilyen kérdés", a "taposómalomban" nem állunk meg 1 percre végiggondolni, hogy tényleg milyen csodálatos dolog ez. Köszönöm mindenkinek :-). (Persze most sem pihenek, hanem a gép előtt ülök :-) ).
2011. jan. 21. 12:58
27/27 A kérdező kommentje:
Hát nagyon köszönöm mindenkinek.
Hamarabb kellett volna ezt a kérdést feltenni. Sokat segített mindenki. Segítségem sajna nincs, de ezzel nem vagyok egyedül azt gondolom.
Nagyszülők nincsenek, a hugom nem szeretne vigyázni rá, nem is akar szülni.
a férjem hétfőtől-szombatig reggeltől estig dolgozik+másodállást is szokott vállalni. A gyed nem sok, így muszáj dolgoznia hogy ne legyen kifizetetlen számlánk.
Ez is nagyon nyomaszt, meg hát csak egymásra számíthatunk.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!