Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyukák, van valaki aki...

Anyukák, van valaki aki felhőtlenül boldog volt a baba születése után is?

Figyelt kérdés

Már 5 hónapos a kislányom, de még mindig nem érzem magam anyának, nagyon nehezen szokom meg itthon.

Nem gondoltam volna hogy ennyire nem fog "tetszeni" ez az állapot.

Mikor fog ez változni?

Ezt ki hogy élte meg?

2011. jan. 20. 21:58
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

Off

engem is lepontoztak, pedig én sem "találtam" a babámat... ki érti ezt ;)

on

2011. jan. 21. 09:39
 22/27 anonim ***** válasza:
Engem nagyon jó érzéssel tölt el, hogy a 6 hetes kisfiam bent szuszog a kiságyában, és igen boldog vagyok, mert 3 évig vártunk rá, mire megérkezett.
2011. jan. 21. 10:14
 23/27 anonim ***** válasza:
100%

Off. Én felfelé pontoztalak. Amúgy nem értem mit kell pontozgatni az "élményt". Ez mindenkinek más. Ebben szerintem nincs olyan,hogy egyetértés.

Lehet lepontozni.

Vitának részemről vége.

2011. jan. 21. 10:19
 24/27 anonim ***** válasza:
Én felhőtlenül boldog voltam amikor megszületett a kisfiam. Repültem a boldogságtól amikor hazajöhettünk a kórházból. Aztán itthon jött a "feketeleves". Az én fiam szinte soha nem aludt, állandóan ordított 2.5 hós koráig. reszkettem a fáradtságtól, bárhol elaludtam (ülve is), és mindig azt mondtam, hogy a régi életemet szeretném visszakapni. Már pszichológushoz akartak vinni, de a fiamnak elmúlt a hasfájása, és este 10 órától reggel 7-ig aludt. Na ekkortól élveztem igazán hogy ő van nekem/nekünk. Most 2.5 éves az életemet odaadnám érte. A kisebbik fiam éppen ma 2 hetes, és az érzés a régi. Szeretem de még nem érzem azt a felhőtlen nagy boldogságot a kialvatlanságtól, fáradságtól, bár ő sokkal nyugisabb baba, mint a nagy volt. Remélem most nem kell 2.5 hónapot várnom arra hogy tiszta szívből tudjam imádni úgy mint a nagyot.
2011. jan. 21. 10:35
 25/27 anonim ***** válasza:
Én alapvetően nem hiszek az olyan terminusokban, mint "felhőtlen boldogság"... ilyen állapot szerintem nem létezik... csak esetleg másodpercekre, percekre töltheti el az embert valami boldogság-érzet... igen, ilyet sokszor érzek, amikor a kislányomra nézek... de szerintem ezt nem "kell" állandóan érezni... nyugodj meg, kedves Kérdező, semmi baj nincsen Veled, csak Te is emberből vagy... de lehet, hogy ha kicsit más szemszögből nézed a mostani helyzeted, változni fognak az érzéseid :))))))))))
2011. jan. 21. 11:02
 26/27 anonim ***** válasza:
Kérdésed elolvasása utána kapásból azt válaszoltam volna, hogy én sem vagyok az. Egy kialvatlan fáradt robot vagyok, 5 hónapos babával. De aztán végigolvastam az előttem szólókat, és végiggondoltam a 9+5 hónapot. (Imádtam kismama lenni, imádtam szülni, szülés után 6 hétig kialvatlanságom ellenére is nagyon fel voltam töltődve energiával). Most pedig a 3 oldalnyi hideg-meleg válasz elolvasása után csak rá gondoltam a pindúr kisfiamra, aki most a kiságyában édesen alszik, és úgy meghatódtam, hogy percek óta potyognak a könnyeim!!! Igen, anya vagyok, és imádom a kisfiam!!! Az a baj, hogy ritkán "jön szembe ilyen kérdés", a "taposómalomban" nem állunk meg 1 percre végiggondolni, hogy tényleg milyen csodálatos dolog ez. Köszönöm mindenkinek :-). (Persze most sem pihenek, hanem a gép előtt ülök :-) ).
2011. jan. 21. 12:58
 27/27 A kérdező kommentje:

Hát nagyon köszönöm mindenkinek.

Hamarabb kellett volna ezt a kérdést feltenni. Sokat segített mindenki. Segítségem sajna nincs, de ezzel nem vagyok egyedül azt gondolom.

Nagyszülők nincsenek, a hugom nem szeretne vigyázni rá, nem is akar szülni.

a férjem hétfőtől-szombatig reggeltől estig dolgozik+másodállást is szokott vállalni. A gyed nem sok, így muszáj dolgoznia hogy ne legyen kifizetetlen számlánk.

Ez is nagyon nyomaszt, meg hát csak egymásra számíthatunk.

2011. jan. 21. 18:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!