Mit csináljak? Az Espumisant elhagytuk, ugyanúgy tekereg a babám a pukizás előtt. Édeskömény teát adok neki. Vagy ki kéne próbálnom az Infacolt? De azt mondják ugyanaz
Szia!
Nálunk az édeskömény teától volt hasfájása a kisfiamnak!
Azt mondta a védönö hogy ritkán de előfordul hogy hasfájást okoz a babáknál! Nálunk az espumizan vált a többi sajnos nem!
Nem lehet,hogy nálatok is az édeskömény tea a baj?
Szia!
Nekünk is az Infacol jött be a Gripe Watertől, jobban görcsölt. Plusz én minden fürdetés előtt masszírozom is, az is segít neki :) igaz szinte minden fürdés előtt lepisil, de megéri, hogy kevésbé fájjon neki ;)
Lehet az is baj volt,de merész módon,már végső kétségbe esésemben csináltam neki úgy teát,hogy fűszerköménymagot tettem bele édeskömény helyett,és most jókat pukizik!
A Gripe Watert meg most ajándékozom el,egy ismerősöm hasfájós kisbabájának,remélem használ neki:)
Nagyon szépen köszi mindenki jótanácsát,hálás vagyok a jóindulatotokért!De hál Istennek,mióta ezt a köménymagos kamilla teát adom neki,azóta tud pukizni,és amúgyis szerintem mivel közeledik ez a bűvös 3 hónapos kor,kezd elmúlni a hasfájás!:)
A Gripe Watert meg elajándékoztam..:)
Szia, az én kisfiam két és fél hónapos.
Mi is hasfájósak voltunk.
Kaptam Mecsek Baby Teát anyósomtól. Persze babával akartuk megitatni de ő inkább öklendezett tőle, úgyhogy én kezdtem el inni...és láss csodát! -képzeletben azért én is rókáztam egy párat. Mert az íze nem túl ízletes, de a hatása, nagyon jó. Benne van minden amire szükség van és te is írtál, hogy mit adnál a Kicsidnek: kamilla és édeskömény.
Igaz, az én babám csak anyatejet kap, de ez a tea, nagyon bevált!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!