Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit csináljak? Az Espumisant...

Mit csináljak? Az Espumisant elhagytuk, ugyanúgy tekereg a babám a pukizás előtt. Édeskömény teát adok neki. Vagy ki kéne próbálnom az Infacolt? De azt mondják ugyanaz

Figyelt kérdés
2011. jan. 19. 14:02
1 2 3 4
 11/34 A kérdező kommentje:

Utolsó válaszadónak:Mi az a za?

És milyen többi gyógyszert adtál még neki?Nem használt magában ez az angolviz?

2011. jan. 19. 17:11
 12/34 anonim ***** válasza:

bocsi :)

nappalra AZ vált be :)

még kapott cebion cseppet és folsavat. (vérszegény)plusz a vigantol, de azt kanálból kapta. a cebion ugye savanykás, így próbáltam kompenzálni az ízeket. a GW-t eleinte minden kajánál adtam, aztán minden másodiknál. nekünk 10 üveg fogyott el. elég húzós az ára, de sajnos csak ez hazsnált. egy üveg kb. 5 napig volt így elég eleinte.

2011. jan. 19. 19:24
 13/34 A kérdező kommentje:
Értem,köszi:)
2011. jan. 20. 07:33
 14/34 anonim ***** válasza:
Nekünk a gw csak rontott a helyzeten.Nekünk az infacol vált be.Mikor betöltötte a 3 hónapot a fiam,akkor mintha elvágták volna a hasfájást,egyszerűen elmúlt.
2011. jan. 21. 10:55
 15/34 anonim ***** válasza:
infacol és az espumisan ugyanaz, ha az egyik nem jó, akkor a másik sem.
2011. jan. 21. 11:00
 16/34 A kérdező kommentje:

Na ettől féltem!Akkor nem is kisérletezek tovább szegénykémen.Marad a köménymagos kamillatea,sok torna,és különböző fogások,amivel segiteni tudok rajta...

KÖSZI A VÁLASZOKAT!! :)

2011. jan. 21. 11:35
 17/34 anonim ***** válasza:
Van ismerősöd aki Ausztriába jár át? Mi itt lakunk határszélen, vettünk pocakkenőcsöt Aromatische salbe (kámforos illatú zöld kenőcs, tégelyben) a neve, gyógyszertárban kell kérni Ausztriában. Kb.8 euró..tutira bevált, napi 4-szer bekentem és tudott pukizni, csak úgy mentek a szelek..se infacol, se espumisan nem segített, csak ez.
2011. jan. 21. 11:59
 18/34 A kérdező kommentje:
sajna nincs,de köszi a tippet!
2011. jan. 21. 12:01
 19/34 anonim ***** válasza:
100%

Az én kislányom is hasfájós, a gázok miatt.

Sokáig én is írogattam mit eszek, hátha attól fáj neki, de nem találtam benne semmi összefüggést.

Viszont a pukikkal nagyon szenved. Nekünk egy kicsit enyhíti a dolgot az Infacol, de igazából az sem szünteti meg a fájdalmakat.

Lányom már 4 hónapos, de még mindig nem múlt el neki ez a hasfájós korszak. Születésétől kezdve küszködünk, sokat sír, és már mindent kipróbáltunk mi is...

(Espumisan nekünk nem jött be, hiába hasonlít az Infacolhoz, a segédanyagok mégis mások benne. A Gripe Watertől meg úgy görcsölt, hogy majd kijött a szeme.)

Dokinál is voltunk párszor, szerencsére semmit nem talált, azt mondta ez van, majd elmúlik...

Nekem sokszor mondták, hogy türelem... tök idegesítő, mert rossz látni, hogy szenved a babád, de úgy tűnik az ember tényleg nem tehet sokat, ki kell várni míg elmúlik.

2011. jan. 21. 13:05
 20/34 anonim ***** válasza:
Beszélj a dokiddal, azt hiszem ő is tud valamit. Barátnőm kislányának csak az segített. Papaverin, talán ez volt a neve, de nem biztos. Amúgy nekünk meg a GW vált be, bár az elején utálta, és olyan volt, mintha nem hatott volna, de szorgalmasan adtam a gyereknek, és egyszer csak abbamaradt a pocakfájás.
2011. jan. 21. 13:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!