Mit csináljak? Az Espumisant elhagytuk, ugyanúgy tekereg a babám a pukizás előtt. Édeskömény teát adok neki. Vagy ki kéne próbálnom az Infacolt? De azt mondják ugyanaz
Utolsó válaszadónak:Mi az a za?
És milyen többi gyógyszert adtál még neki?Nem használt magában ez az angolviz?
bocsi :)
nappalra AZ vált be :)
még kapott cebion cseppet és folsavat. (vérszegény)plusz a vigantol, de azt kanálból kapta. a cebion ugye savanykás, így próbáltam kompenzálni az ízeket. a GW-t eleinte minden kajánál adtam, aztán minden másodiknál. nekünk 10 üveg fogyott el. elég húzós az ára, de sajnos csak ez hazsnált. egy üveg kb. 5 napig volt így elég eleinte.
Na ettől féltem!Akkor nem is kisérletezek tovább szegénykémen.Marad a köménymagos kamillatea,sok torna,és különböző fogások,amivel segiteni tudok rajta...
KÖSZI A VÁLASZOKAT!! :)
Az én kislányom is hasfájós, a gázok miatt.
Sokáig én is írogattam mit eszek, hátha attól fáj neki, de nem találtam benne semmi összefüggést.
Viszont a pukikkal nagyon szenved. Nekünk egy kicsit enyhíti a dolgot az Infacol, de igazából az sem szünteti meg a fájdalmakat.
Lányom már 4 hónapos, de még mindig nem múlt el neki ez a hasfájós korszak. Születésétől kezdve küszködünk, sokat sír, és már mindent kipróbáltunk mi is...
(Espumisan nekünk nem jött be, hiába hasonlít az Infacolhoz, a segédanyagok mégis mások benne. A Gripe Watertől meg úgy görcsölt, hogy majd kijött a szeme.)
Dokinál is voltunk párszor, szerencsére semmit nem talált, azt mondta ez van, majd elmúlik...
Nekem sokszor mondták, hogy türelem... tök idegesítő, mert rossz látni, hogy szenved a babád, de úgy tűnik az ember tényleg nem tehet sokat, ki kell várni míg elmúlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!