6 hónapos hisztis babám van. Adnátok tanácsot?
Én egyik táborhoz sem tartozom igazából, mert van az egyik nézetben is igazság és a másikban is. Nem tudhatjuk milyen babákról beszélünk és lehet ami nálunk így van a másiknál viszont egyáltalán nem. Lehet az egyik baba akaratosabb és a másik nem annyira van akinek tényleg kell hogy KICSIT sírjon és van akinél véletlenül se fordulna elő mert nincs rá szükség. Ezt csak az tudja aki mindennap látja mi a helyzet és mindenki a saját gyerekénél döntse el hogy mi a helyes én azt gondolom bármelyikőnknél elő fordult már hogy sírni hagytuk. És természetesen senki sem rosszat akar/t ezzel a babájának.
Nos azért hogy a kérdezőnek is írjak...
Először is valahol tényleg le kellene nyugodnod, mert "tiszta" fejjel azért mindent teljesen máshogy lát az ember. Sajnos vagy sem, de mindenkinek vannak nehézségei és amíg a baba fel nem cseperedik ez így is lesz, minden korszaknak meg van a sajátos nehézsége. Van aki könnyebben veszi van aki nehezebben. De valahogy úgy kell átvészelni hogy mindenkinek jó legyen. Nem lehetne megoldani, hogy valakitől segítséget kérj? Szabadság kellene szerintem neked, kikapcsolódás.
A házi munka meg vár, senki sem fogja megcsinálni helyetted, a baba az első. Ezen ne mérgelődj. Esetleg nem tudod magaddal vinni a babát? Pl én mikor terigetek viszem, hordozóban, ha konyhában vagyok ott van velem, és így el van beszélek hozzá, énekelek. Persze sokszor van hogy egyedül is eljátszik, mert így szoktattam, de hátha a Te babát mindig társaságra vágyik.
Remélem tudtam segíteni,más nem jutott eszembe.
2. válaszoló vagyok
örülök hogy alakulnak a dolgok ! :)
Szerintem tudnak hisztizni.
Mert az en babam erdekes modon ha nem kapja meg a taviranyitot vagy a telefonomat, akkor egy kulonos kattogo hisztihangot produkal.
6 honapos es mar felall mindenre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!