Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 6 hónapos hisztis babám van....

6 hónapos hisztis babám van. Adnátok tanácsot?

Figyelt kérdés
kezdek már nagyon besokallni, mindig mindenért ordit, nem lehet egy percre se egyedül hagyni, és ez születésétöl fogva igy megy,. azt hiszem jo anyja vagyok, mindig minden pillanatát lesem, de már nagyon belefársadok hogy lassan se inni se pisilni nem tudok töle, a többiröl ne is beszéljünk, de ha ölben van, akkor is sir, nem fáj semmilye, egyszerüen hisztizik, most már forog, de magátol nem forog játék után, ha oda adom neki, akkor eldobja és ordit, már minden létezö modon probáltam eltzerelni a figyelmét, de már idegileg nagyon ki vagyok, ma elsözör rávágtam az ajtotr, hogy kitört az üveg. ilyet még nem csináltam, nem is akarok, de félek hogy be fogok kattanni.. adjatok tanácsot.. semmivel nem haladok itthon, csak ha orditani hagyom..
2011. jan. 19. 13:43
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Én egyik táborhoz sem tartozom igazából, mert van az egyik nézetben is igazság és a másikban is. Nem tudhatjuk milyen babákról beszélünk és lehet ami nálunk így van a másiknál viszont egyáltalán nem. Lehet az egyik baba akaratosabb és a másik nem annyira van akinek tényleg kell hogy KICSIT sírjon és van akinél véletlenül se fordulna elő mert nincs rá szükség. Ezt csak az tudja aki mindennap látja mi a helyzet és mindenki a saját gyerekénél döntse el hogy mi a helyes én azt gondolom bármelyikőnknél elő fordult már hogy sírni hagytuk. És természetesen senki sem rosszat akar/t ezzel a babájának.

Nos azért hogy a kérdezőnek is írjak...

Először is valahol tényleg le kellene nyugodnod, mert "tiszta" fejjel azért mindent teljesen máshogy lát az ember. Sajnos vagy sem, de mindenkinek vannak nehézségei és amíg a baba fel nem cseperedik ez így is lesz, minden korszaknak meg van a sajátos nehézsége. Van aki könnyebben veszi van aki nehezebben. De valahogy úgy kell átvészelni hogy mindenkinek jó legyen. Nem lehetne megoldani, hogy valakitől segítséget kérj? Szabadság kellene szerintem neked, kikapcsolódás.

A házi munka meg vár, senki sem fogja megcsinálni helyetted, a baba az első. Ezen ne mérgelődj. Esetleg nem tudod magaddal vinni a babát? Pl én mikor terigetek viszem, hordozóban, ha konyhában vagyok ott van velem, és így el van beszélek hozzá, énekelek. Persze sokszor van hogy egyedül is eljátszik, mert így szoktattam, de hátha a Te babát mindig társaságra vágyik.

Remélem tudtam segíteni,más nem jutott eszembe.

2011. jan. 19. 20:14
 12/16 A kérdező kommentje:
Nagyon szépn köszönöm a tanácsokat, ma már jobb a helyzet, egész nap csak a babámra figyeltem, deélben még pizsiben:) de megérte.. már tudom mi nem tetszik neki, a házimunka meg készül lassan folyamatosan mikor alszik. köszönöm mégegyszer.
2011. jan. 20. 14:03
 13/16 anonim ***** válasza:

2. válaszoló vagyok

örülök hogy alakulnak a dolgok ! :)

2011. jan. 20. 17:28
 14/16 anonim ***** válasza:
Szia megírnád hogy mi a helyzet mostanában? Én most járok ugyanabban a cipôben, 6 hónapos baba állandó ordítás. Mikor mult el a babâdnâl ez a korszak?
2012. okt. 2. 07:33
 15/16 anonim válasza:
23%
Olyan vicces mikor a sok ősanya ( elesett a kisfiam, sebes a lába mit csináljak? Fejjél le anyatejet és kend be vele (( tényleg kaptam már ilyen választ! )) mindenfélét beleképzel egy kisgyerekbe, pedig ennyi idősen a gyerek még csak egy emésztőcsatorna komplikáltságával vetekszik. Ennyi idősen ha nincs baja is talál okot a sírásra. Ne vállalj gyereket ha nincs rád időd és energiád.
2013. febr. 6. 19:52
 16/16 anonim válasza:

Szerintem tudnak hisztizni.

Mert az en babam erdekes modon ha nem kapja meg a taviranyitot vagy a telefonomat, akkor egy kulonos kattogo hisztihangot produkal.

6 honapos es mar felall mindenre.

2013. márc. 22. 08:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!