Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Éjjel nem etetem csak itatom,...

Éjjel nem etetem csak itatom, más is próbálta már?

Figyelt kérdés
Éjjel még mindig 2 óránként evett az 5 hós fiam, de nehezen aludt vissza, és mire visszaaludtam volna ébredt enni és a hasa is megjajdult. Tanácsra most vízet vagy teát adok neki éjjel. Más is próbálta már? Mikorra szokta meg, hogy éjjel ne egyen csak aludjon. Mellette próbálom kiságyba szoktatni, de mivel első baba azt sem tudom milyen módon érdemes.Tud valaki ebben tanácsot adni?
2011. jan. 19. 13:04
 1/6 anonim ***** válasza:
Egy 5honaposnak ha igenyli adnak kajat ejjel.nem ketorankent de adnek,valoszinuleg azert eszik ejjel mert ehes.
2011. jan. 19. 13:14
 2/6 anonim ***** válasza:

15 hónapos volt mikor már nem kelt fel éjszaka

Szoptatod még,nem száraz a levegő??

2011. jan. 19. 13:19
 3/6 anonim ***** válasza:

Szia, az én fiam is 5 hónapos, és éjjel csak cumit kap, vagy vizet, nem is kell neki más, mert ha éhes lenne akkor azt hallanánk rendesen :-)))

Viszont hajnali 5-6 között felébred kicsit enni, nem sokat, csak éppenhogy szopizik valamennyit, aztán visszaalszik. ESte fél 10-kor alszik el.

Nem eröltettem rá semmit, ezt ő maga intézte így az éjszakáját.

2011. jan. 19. 13:26
 4/6 A kérdező kommentje:
Ő napközben is összesen 2 órát alszik, éjjel meg felkel ha fáj a hasa, és játszani akar. de enni alig eszik, csak szinte a szájába veszi a cicit. Ha éhes lenne akkor gondolom enne is. Kevés alvás igényű de alig bírom vele a tempót. Muszáj ezt is megpróbálnom, csak érdekel másnál bevált-e. Ha nem adok neki cicit, éjjel akkor sem sír, csak meglepődik, hogy tea.
2011. jan. 19. 13:48
 5/6 anonim ***** válasza:
Nekem is sokat kelt fel éjszaka, aztán a szobájában lecsavartuk a fűtést, jól betakartuk, azóta alszik rendesen. Ha melege van, kiszárad a szája, azért kel fel. A teát cukrosan adod? Ha igen, akkor azért is ébredezhet, mert a cukor felélénkíti.
2011. jan. 19. 14:08
 6/6 A kérdező kommentje:
Nem adok neki cukrot semmibe. Éjjel 21-22 fok van a szobájába. De megpróbálom még lejjebb venni 1-2 fokot.
2011. jan. 20. 16:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!