Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nekünk szól már a mosoly?

Nekünk szól már a mosoly?

Figyelt kérdés

Két hónapos lányunk hö hö hangokat hallatva nevet ha valaki föléhajol és rámosolyog, vagy ha pocitorna van.

Nagyon úgy néz ki, mintha nekünk nevetne. Lehet, vagy csak azt szeretnénk, hogy így legyen?

2011. jan. 19. 06:15
 1/4 anonim ***** válasza:

Két hónaposan már biztosan. Kisfiamtól 6 hetes korában kaptam az első tudatos mosolyt, apuka kicsit később, másfél-két hét múlva kábé (az a szőrös ember biztosan nem tetszett neki annyira). :)

Szóval átlagban 6-8 hetes korukra tudnak a babák tudatosan mosolyogni, szóval örülhettek, ez már csakis nektek szól! :)

2011. jan. 19. 06:57
 2/4 A kérdező kommentje:
Akkor jó! csak anyós nagyon negatív volt, mert neki nem mosolyodik az istenért se!
2011. jan. 19. 07:25
 3/4 anonim ***** válasza:

Szerintem attól is függ, hogy elmosolyodik valakire a baba vagy sem, hogy szimpatikus-e neki, mennyire finom vonásai vannak, stb.

Pl. kisfiam, mint írtam, csak 8 hetes kora körül mosolygott először az apukájára (szakállas-bajszos), pedig majdnem ugyanannyit látta, mint engem. De a szomszédasszonyra, akivel csak hébe-hóba találkozott, már másnap rámosolygott, ahogy én az első tudatos mosolyt kaptam.

Szóval biztos, hogy anyósodnak majd picit később fog csak mosolyogni, pár hét múlva. De fog, ez biztos, ő sem marad mindig mosoly nélkül. :)

2011. jan. 19. 07:28
 4/4 anonim ***** válasza:
babám tíz hetes kora óta kacag hangosan, de csak nekem és az apukájának :)))
2011. jan. 19. 10:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!