Az üveges bébi étel/italokat meddig adhatom oda neki felbontás után?
Figyelt kérdés
kecskeméti és hippet szoktam venni néha,jobban mondva még csak nemrég kezdtem el,mert 6hónapos és nemrég kezdtük a hozátáplálást.Mert az van rajta hogy felbontás után 2napig,ez az ételeken van.Tegnap délelőtt egy hippes barackot felbontottam,akkor az azt jelenti hogy holnap délelőtt még adhatok neki belőle nem?Az a teljes 2nap.Vagy már csak ma adhattam volna?Mert olyan rossz,mert ugye tegnap kóstoltuk a barackot,ezért vettem,mivel nem lehet kapni rendeset,és először ugye csak pár kanállal kaphat,másnap párral többet,és utána dobhatom ki,mert 2napig adható.....és vehetek egy újat,mivel még 1-2napig azért kóstoltatni kell,nem elég 2napig gondolom....Ezek megromlanak tényleg 2nap után hűtőben?Meg az innivalókkal is ez a gondom sajnos,mondjuk azok 3napig jók,de azt is önthetem ki mindig,pl a sütőtököset,mert azt meg nem iszom...a többit még csak-csak(alma-körte...).Mert ugye higitom neki,igy 1nap max 50ml fogy el belőle,de mindig marad a 3.napon még negyed vagy több adag.Akkor szigorúan 2-3nap után már nem adható?2011. jan. 18. 20:24
1/4 anonim válasza:
Felbontás után két napig az azt jelenti, hogy ha felbontottad hétfőn, akkor ezen kívül kedden és szerdán adhatod neki.
2/4 anonim válasza:
Én két napig adtam az üvegeseket. Tehát ha egyik nap felbontottam, akkor másnap még kapott belőle. Harmadik napra ha maradt, akkor inkább én megettem. Innivalókhoz nem tudok hozzászólni, azt soha nem vettem.
3/4 anonim válasza:
Ha az van rajta, hogy 2 nap, akkor felbontástól számítva 48 óráig adhatod oda.
4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm,akkor még holnap adok belőle neki.
2011. jan. 18. 22:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!