Oldalára vagy inkább a hasára fektessem éjszaka?
Figyelt kérdés
Két hetes kisfiam szinte soha nem büfizik, de előfordul, hogy bukik. Mindig attól félek, hogy álmában félrenyel.2011. jan. 18. 20:11
11/12 anonim válasza:
3-ik válaszoló vagyok.
A sógorm gyerek orvos, és a korházban is csak tiltották az éjszakai hason alvást. A bölcsöhalál szinte csak hason alva következik be. Hason éjszaka csak akkor aludhat ha már maga fordul át. Nappal felügyelet mellett lehet csak. 4 hónaposan gyógytornára járunk és a gyógytornász is azt ondta ne hogy éjszaka hasra tegyem.
Gondolom németország doktorjai csak tudják mit beszélnek. Habár a sógorm szerint azért egészséges babáknál ez nem nagyon fordulhat elö, de soha nem lehet tudni és történnek meglepö dolgok. Egyébként az én babám is újszülött kora óta háton elfordított fejjel alszik.
12/12 anonim válasza:
Rohadtul nem érdekelnek Németország orvosai, de még az itthoniak sem, ha egyszer a gyerekem CSAK HASON szeretett lenni. És mint írtam, HASZNÁLTUNK LÉGZÉSFIGYELŐT!!! Bölcsőhalál így kizárva. Na erről ennyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!