Félek. Úgy néz ki babát várok! Hogyan lehet két gyerkőccel "elbirni"? Hogyan fogom etetni egyiket, szoptatni másikat. Sétáltatni, altatni? És férjem, magamra is időt forditani?
Egy gyerekkel könnyű, de ezt tényleg nem látod amíg nincs még egy. Én is komolyan kétségbe estem amikor 8 hónapos gyerek mellett terhes lettem. Ma már úgy érzem hogy teljesen mindegy hogy fél-egy évvel később jött volna. Tündéri kis buddha a kicsi, imádják egymást, a nagy puszilgatja, simizi. Persze nagyon nehéz időnként, főleg éjszaka ha egyszerre ébrednek, ha egyszerre sírnak, ha a nagyobb még nem jár sokat egyedül...stb. De már fél éven túl vagyunk és úgy elrepült a nehéz napokkal együtt. Az első 4-6 hét nekem igazán nehéz volt, de mi az egy életben? De tudom ha két nehezen kezelhető gyerekem lenne biztos nem lennék most ilyen pozitív.
De azt hiszem neked kell a megérzésed alapján hinned benne hogy menni fog és ha örülsz egy kicsit akkor hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!