Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Félek. Úgy néz ki babát...

Félek. Úgy néz ki babát várok! Hogyan lehet két gyerkőccel "elbirni"? Hogyan fogom etetni egyiket, szoptatni másikat. Sétáltatni, altatni? És férjem, magamra is időt forditani?

Figyelt kérdés
Még korai a terhességem, 4 hetes. A szivem legmélyén örülök neki, de rettegek. Lányom ma 12 hónapos, még szopik. El sem tudom képzelni, hogy lehet ezt megoldani..... most nagyon sötéten látom az egészet. Segitségem csak és kizárólag a férjem van. A nagyszülők 300 km-re. Szeretnék nagyon nagyon boldog lenni, de még nem tudok felhőtlenül örülni. Ugye ez megváltozik?
2011. jan. 18. 19:57
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
húúú háromnál több gyerek?? Még egy helyen nem láttam ennyit összesen :-), nem hogy ellátni őket.....ez igen!
2011. jan. 18. 20:28
 12/16 anonim ***** válasza:
Minden tiszteletem azoknak az anyukáknk akik 3-4 gyereket nevelnek!Csak én érzem úgy,hogy az egy szem gyerekem teljesen leszívja az energiám estére???pedig még csak 8 hós....
2011. jan. 18. 20:43
 13/16 anonim ***** válasza:
szia.nállunk is ez a helyzet. a lányom 1.5 éves, én meg 8 hetes kismama. én sem tudok még ugy örülni a második terhességemnek, mint az elsönek.én is félek, hogy fogok két gyereket egyszerre ellátni, mikor néha 1 is sok.pedig jo kislány.tul sok segitséget én sem várhatok, csak a férjem, dehát neki meg dolgozni kell. azt hittem, csak én parázok ennyire.nem tudok igazán még boldog lenni. igaz nem segitettem válaszolni, csak megosztottam veled, más is érez igy.engem az is paráz, hogy ha a korházba leszek,a kislányom hogyan viseli majd,hogy anya pár napig nincs velük.
2011. jan. 18. 21:02
 14/16 anonim ***** válasza:
amikor megszületett a 2. jöttünk rá, hogy milyen KÖNNYŰ csak 1 gyerekkel!!!! :)))) nagyjából erre lehet készülni.
2011. jan. 18. 21:04
 15/16 anonim ***** válasza:
Az én kisfiam is 1,5 éves és én is 8 hetes vagyok, és ugyanazokon kattogok, mint ti! :) Jó látni, hogy nem vagyok/vagyunk ezzel egyedül.. :)
2011. jan. 18. 21:49
 16/16 anonim ***** válasza:

Egy gyerekkel könnyű, de ezt tényleg nem látod amíg nincs még egy. Én is komolyan kétségbe estem amikor 8 hónapos gyerek mellett terhes lettem. Ma már úgy érzem hogy teljesen mindegy hogy fél-egy évvel később jött volna. Tündéri kis buddha a kicsi, imádják egymást, a nagy puszilgatja, simizi. Persze nagyon nehéz időnként, főleg éjszaka ha egyszerre ébrednek, ha egyszerre sírnak, ha a nagyobb még nem jár sokat egyedül...stb. De már fél éven túl vagyunk és úgy elrepült a nehéz napokkal együtt. Az első 4-6 hét nekem igazán nehéz volt, de mi az egy életben? De tudom ha két nehezen kezelhető gyerekem lenne biztos nem lennék most ilyen pozitív.

De azt hiszem neked kell a megérzésed alapján hinned benne hogy menni fog és ha örülsz egy kicsit akkor hajrá!

2011. jan. 18. 22:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!