Akiknek nagy babája született hogyan étkezett, miket evett a terhesség alatt és mennyit?
Pont mint az első:-) 3880 gr és 57 cm, én az elején szettem elevitet minden nap, majd csak 2,3 db hetente. GYümölcsöt folyamatosan ettem, fóleg narancsot, nagyon vizesedtem, 20 kg plusszal mentem szülni, 5 kg maradt rajtam szülés után, és azóta feljött még 8 a szoptatás alatt:-(
Teljesen normálisan étkeztem, nem ettem sokat, sem keveset, sőt sótlanul , fűszertelenül főztem a vizesedés miatt.
Szerintem ezek a dolgok nem függnek össze.BArátnőmmel kb ugyanúgy étkeztünk, ugyanúgy szedtük a vitamint, és neki 3100 gr lett a fia, és 52 cm.
1. gyerekkel zabáltam, mégis csak 7 kilót szedtem fel a 41.hétig. Az egész terhesség alatt 60 db Centrum Materna fogyott el, ami ugye 2 havi adag. A gyerek 3750g és 59 cm lett.
2. gyerekkel alig ettem, szinte koplaltam, mégis felszedtem 15 kilót. Szintén 2 doboz vitamin fogyott el. A gyerek a 42.héten született 3950g és 57cmvel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!