Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Akiknek nagy babája született...

Akiknek nagy babája született hogyan étkezett, miket evett a terhesség alatt és mennyit?

Figyelt kérdés
2011. jan. 18. 16:21
 1/9 anonim ***** válasza:
3880gramm és 57cmel született a kisfiam! Nem szedtem terhes vitamint,egészségesen étkeztem,rengeteg gyümölcsöt ettem! Nem ettem sokkal többet mint terhesség előtt,nem is híztam csak hasra! Szülés után rámjött az a nadrág ami terhességem előtt!
2011. jan. 18. 16:30
 2/9 anonim ***** válasza:
3910 g lett a kisfiam. A 20. hétig szedtem az Elevitet. Én összesen 8 kilót híztam (60-ról 68-ra és 170 cm magas vagyok). Egyébként a kisfiam most is nagy, mert 11 hónapos és 11,60 g.
2011. jan. 18. 17:16
 3/9 anonim ***** válasza:
Szia! Az én fiam 4300 g volt, és 56 cm. Én híztam 21 kg-t. Szülés után maradt rajtam kb 10 kg, de már több is lement a szoptatás alatt. Én szedtem Elevitet, de csak az elején naponta, később 2-3 naponta, vagy mikor eszembe jutott. Enni? Gyümölcsféle általában mindig volt itthon. Kajafélék, hát sajnos az nem volt túl változatos, ősz és tél lévén, mert hát elég drága annyi zöldséget és egészséges ennivalókat megvenni. Nálunk amúgy is a hagyományos ételek mennek (pörkölt, sült hús, rántott hús, krumplival, vagy rizzsel, néha egy kis tészta becsúszik). Magamnak meg nem főzőcskéztem külön. (Anyósékkal lakunk)
2011. jan. 18. 17:40
 4/9 anonim ***** válasza:
Miért,gondolod hogy azért lesz valakinek nagy babája mert sokat eszik?? Mert ez nem igy van!! Én ismerek olyan nőt akinek a 6 gyereke lett és joformán nem is volt mit enniük és 4500g-al született a babája!!
2011. jan. 18. 17:46
 5/9 anonim ***** válasza:

Pont mint az első:-) 3880 gr és 57 cm, én az elején szettem elevitet minden nap, majd csak 2,3 db hetente. GYümölcsöt folyamatosan ettem, fóleg narancsot, nagyon vizesedtem, 20 kg plusszal mentem szülni, 5 kg maradt rajtam szülés után, és azóta feljött még 8 a szoptatás alatt:-(

Teljesen normálisan étkeztem, nem ettem sokat, sem keveset, sőt sótlanul , fűszertelenül főztem a vizesedés miatt.

Szerintem ezek a dolgok nem függnek össze.BArátnőmmel kb ugyanúgy étkeztünk, ugyanúgy szedtük a vitamint, és neki 3100 gr lett a fia, és 52 cm.

2011. jan. 18. 17:49
 6/9 anonim ***** válasza:
Első vagyok :)Sorstársak vagyunk! Én is rengeteg narancsot ettem,és a végén is nagyon felvizesedte,(gyógyszert kaptam rá).plusz 18kilóval mentem szülni,mínusz 7el jöttem haza.Hamar leadtam az összes pluszt!
2011. jan. 18. 18:09
 7/9 anonim ***** válasza:
Kislányom 3850g-mal és 57cm-rel született. Első 3-4 hónapban szedtem Elevitet,utána abbahagytam pont azért,hogy ne legyen nagy. Mindent ettem ahogy annak előtte,nem ettem többet sem. Viszont volt ideje megnőni 40+6 hetesen szültem:)
2011. jan. 18. 20:51
 8/9 anonim ***** válasza:

1. gyerekkel zabáltam, mégis csak 7 kilót szedtem fel a 41.hétig. Az egész terhesség alatt 60 db Centrum Materna fogyott el, ami ugye 2 havi adag. A gyerek 3750g és 59 cm lett.

2. gyerekkel alig ettem, szinte koplaltam, mégis felszedtem 15 kilót. Szintén 2 doboz vitamin fogyott el. A gyerek a 42.héten született 3950g és 57cmvel.

2011. jan. 18. 21:37
 9/9 anonim ***** válasza:
Akinek gondja van a vércukorszintjével,vagy cukorbeteg annak szokott nagyon nagy babája születni.
2011. febr. 4. 16:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!