Zimány név tetszik valakinek?
Köszönöm szépen! Papa máris nyugodtabb lett, felolvastam neki miket írtatok, és azt mondja, "na mama, akkor nem a mi ízlésünk van így kificamodva" :) De továbbra is fenntartjuk, hogy nem mondjuk meg nekik és majd becézzük a kis Drágánkat!
Köszönöm az aranyos válaszokat!!
Hát, remélem nem baj, de nekem tetszik.
Szép hangzása van.
Nekem szüleim megmondták, hogy a születednő fiam neve, amit választottunk neki nem tetszik nekik. A kisfiu neve Örs lett. Azóta eltelt fél év Örssel, és fűnek fának dicsekszenek, hogy a kisunokájuk az Örs milyen aranyos.... Mindenki mondja nekik, hogy jaj milyen szép neve lett a gyereknek- azóta olyan büszkék rá, hogy szavakat sem találok rá.
Remélem ti is így jártok a kisunokátokkal, és higgyétek el, Zimánynak is nagyon nagyon fogjátok őt szeretni!!! Eltelik majd egy hónap és el sem fogjátok tudni képzelni, hogy ne úgy hivják őt. :-)
Boldog unokázást kivánok nektek!
Nekem nem tetszik, bár ez én vagyok, egyedüli ember, a sok közül.
Remélem, egyszer nekem is ilyen anyósom lesz :]
Bárcsak ilyen nagyszülők lennének nálunk is, olyan helyes amiket írsz :) (elnézést a tegezésért)
A kérdésre válaszolva, nekem sem tetszik a név, dehát nem vagyunk egyformák, az kisfiam Zétény, ez sem tetszik mindenkinek :)
Nekem speciel tetszik, én biztosan Zimának szólítanám. :)
És tényleg jó fej nagyszülők vagytok!
Jaj, köszönöm szépen!! Zimány Anyukát külön is üdvözlöm és köszönöm, hogy írt. Na így már nem is olyan "vad" ez a név, hogy találkoztam valakivel, akinek van ilyen nevű gyermeke! :)
A tegezésnek nagyon örülök, bár már 60 felé közeledem erősen, de nem szeretem ha "néniznek", szerencsére nem is fordul elő sűrűn.
Mindenkinek nagyon köszönöm a választ, és nagyon kellemes babázást, és minden jót kívánok! Zimány nagyi... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!