Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Zimány név tetszik valakinek?

Zimány név tetszik valakinek?

Figyelt kérdés
Fiam és a menyem ezt találta ki leendő unokánknak. Nekem se, és a nagyapjuknak sem tetszik, de nem mondtuk meg nekik, mert ez az Ő dolguk, és nem a miénk. Valószínűleg sosem fogjuk nekik megmondani, hogy nem tetszik, majd megpróbálunk vele megbarátkozni valahogy.
2011. jan. 18. 15:07
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen! Papa máris nyugodtabb lett, felolvastam neki miket írtatok, és azt mondja, "na mama, akkor nem a mi ízlésünk van így kificamodva" :) De továbbra is fenntartjuk, hogy nem mondjuk meg nekik és majd becézzük a kis Drágánkat!

Köszönöm az aranyos válaszokat!!

2011. jan. 18. 15:50
 12/21 anonim ***** válasza:

Hát, remélem nem baj, de nekem tetszik.

Szép hangzása van.

Nekem szüleim megmondták, hogy a születednő fiam neve, amit választottunk neki nem tetszik nekik. A kisfiu neve Örs lett. Azóta eltelt fél év Örssel, és fűnek fának dicsekszenek, hogy a kisunokájuk az Örs milyen aranyos.... Mindenki mondja nekik, hogy jaj milyen szép neve lett a gyereknek- azóta olyan büszkék rá, hogy szavakat sem találok rá.

Remélem ti is így jártok a kisunokátokkal, és higgyétek el, Zimánynak is nagyon nagyon fogjátok őt szeretni!!! Eltelik majd egy hónap és el sem fogjátok tudni képzelni, hogy ne úgy hivják őt. :-)

Boldog unokázást kivánok nektek!

2011. jan. 18. 17:31
 13/21 anonim ***** válasza:
Szép napot a kérdezőnek,én egy Zimány anyuka vagyok!Ez a név csak pár hónapja anyakönyvezhető Magyarországon,így (most még) ritka!Szerintem GYÖNYÖRŰ név,aki hallotta a környezetünkben mindenkinek nagyon tetszett!Egy kisfiúnak is jól áll,és egy felnőttnek is szép férfias hangzású.Zimány Lindát nem kedvelem,de nem is asszociálok rá.Hidd el(bocsánat a tegezésért)ha megszokod büszke leszel a nevére IS!Nagyon jó unokázást kíván,két kisfiú(Zétény és Zimány)büszke anyukája :) Ja és mivel incs ajánlott névnapja ti(a család)határozhatja meg mikor legyen! :)
2011. jan. 18. 17:32
 14/21 anonim ***** válasza:

Nekem nem tetszik, bár ez én vagyok, egyedüli ember, a sok közül.

Remélem, egyszer nekem is ilyen anyósom lesz :]

2011. jan. 18. 17:59
 15/21 anonim ***** válasza:

Bárcsak ilyen nagyszülők lennének nálunk is, olyan helyes amiket írsz :) (elnézést a tegezésért)

A kérdésre válaszolva, nekem sem tetszik a név, dehát nem vagyunk egyformák, az kisfiam Zétény, ez sem tetszik mindenkinek :)

2011. jan. 18. 18:36
 16/21 anonim ***** válasza:

Nekem speciel tetszik, én biztosan Zimának szólítanám. :)

És tényleg jó fej nagyszülők vagytok!

2011. jan. 18. 21:49
 17/21 A kérdező kommentje:

Jaj, köszönöm szépen!! Zimány Anyukát külön is üdvözlöm és köszönöm, hogy írt. Na így már nem is olyan "vad" ez a név, hogy találkoztam valakivel, akinek van ilyen nevű gyermeke! :)

A tegezésnek nagyon örülök, bár már 60 felé közeledem erősen, de nem szeretem ha "néniznek", szerencsére nem is fordul elő sűrűn.

Mindenkinek nagyon köszönöm a választ, és nagyon kellemes babázást, és minden jót kívánok! Zimány nagyi... :)

2011. jan. 18. 23:01
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon jó fej vagy Kedves Zimány nagyi ! :)) Boldog lehet a családod hogy ilyen nagyszülővel áldotta meg őket az ég! Minden jót nektek, és sok sok boldogságot a kis Zimánnyal!!
2011. jan. 18. 23:10
 19/21 A kérdező kommentje:
:) Köszönöm! És viszont kívánom Nektek is!
2011. jan. 19. 11:37
 20/21 anonim ***** válasza:
Nekem sem tetszik ez a név. Szerintem megmondhatnátok nekik azért, hogy ti nem zártátok annyira ezt a nevet a szívetekbe, nehogy tévhitben éljenek. Persze, csak akkor, ha a kicsi még nem született meg, így lehet, hogy másképp döntenek majd végül. Ha már megszületett, akkor fölösleges a néven veszekedni, ha már úgyis anyakönyvezve van.
2011. febr. 4. 12:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!