Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Lakótelepi vagy kertes házban...

Lakótelepi vagy kertes házban laktok? Ha lakótelepi melyik kerület, hányadik emelet, liftes? Hány babátok van? Szerettek ott lakni?

Figyelt kérdés
Mi lakótelepibe lakunk 18. kerület, de szeretnénk kertes házba menni, csak még nem tudunk (anyagi okok) ,egy 8 hónapos babánk van, de én csak a hátrányát látom az emeletes háznak, szeretnénk még egy babát, de azt mindenképpen kertes házba szeretném majd nevelni.
2011. jan. 18. 15:02
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Megyeszékhely, téglaépítésű társas legfelső, 4. emelete. Lift nincs, 42 m2. Nagyon kicsi. nagyon hiányzik a "tér", én egy 5x ekkora kertesben nőttem fel. Ez a picike lyuk megszokhatatlan a szomszéd bácsi reggelente áthallatszódó kulázásaval egyetemben (bocs). Kézzel-lábbal mennék, de a deviza-árfolyam miatt most nem tudunk.

1,5 éves gyerkőc anyuja és 8 hetes kismama :)

2011. jan. 18. 22:01
 22/22 anonim ***** válasza:
Zugló panel 5.1+fél szoba. borzasztó,téglából jöttünk,a szomszédból minden áthallatszik,a felettünk lakó gyereke rohangál,de,ha a férjem eddz(sujzózik) verik a fűtőtestet,h ne zörögjünk.Szerencsére csak albérlet és 1 évet írtunk alá a Babánk születésnapja előtt 1 nappal.Most 10 hetes a Pici..remélem az 1 éves szülinapját máshol ünnepelhetjük:))
2011. jan. 26. 23:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!