Akiknél van emelet mikor engedte önállóan lépcsözni a gyerekét?
Figyelt kérdés
a teraszról rég kapaszkodás nélkül megy,nagyon ügyes és jó az egyensúly érzéke,lassan levenném a kerítést a lépcsö elöl.most lesz két éves,mit gondoltok?2011. aug. 27. 11:02
1/4 anonim válasza:
Nyugodtan engedheted, nekem 1,5 éves a pici és korlátba kapaszkodva lépcsőzik. /teraszról 5 lépcsőfok van, ha azon stabil, akkor hosszabb lépcsőn is.
2/4 anonim válasza:
nem korhoz kotott szerintem :) ha ugy erzed, hogy biztonsagosan megy akkor leveheted :)
lanyom 1.5 eves es felfele biztonsagosan megy, de lefele nem
iszonyu meredek a lepcso es nagyon kicsik a lepcsofokok meg nekem is veszelyes....nincs kapaszkodo, igy lefele csak segitseggel tud jonni
Magyarorszagon mas a szabvany...azon konnyebb lepcsozni.
Mi kb 2.5 fel eves koraban fogjuk levenni a kaput a lepcsokrol.
3/4 anonim válasza:
21 hónaposom felfele teljesen önállóan jön, lefele is ügyesen kapaszkodva, de nem tervezzük még levenni a lépcsőrácsot, mivel itt 2*6 nagy lépcsőfokról van szó. Ráadásul a víz kiver arra a gondolatra, hogy én pl. lent főzök, ő felébred és félkómában utánam indul.
4/4 anonim válasza:
21 hónaposom 10 hónaposan már egyedül felmászott a lépcsőn, most már kapaszkodás és segítség nélkül felsétál de le még nem tud lemenni :S
nem tudom, én még fél évig-évig biztos hagyom a rácsot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!