Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Jártok babátokkal, kisebb...

Jártok babátokkal, kisebb gyermeketekkel valamilyen babás foglalkozára? (baba-mama klub, stb)?

Figyelt kérdés
Nálunk igaz van hetente egyszer egy óra baba klub, de nagyon ritkán megyünk ki.Nagy a család, sok unoktesó akikkel összejárunk.VAgy mi megyünk, vagy ők jönnek, szóval nem unatkozunk.Férjem mondja mindig hogy menjek klubbozni,de nem nagyon vágyom.Csak érdekel hogy más anyukák járnak e ilyen helykre.
2011. jan. 18. 13:35
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
A sorok mögé hajlamos az ember beleolvasni azt is, amire a másik egyáltalán nem gondol. Egy óvónő, pedagógus tudja milyenek ezek a foglalkozások. Viszont anyukák egy része szerintem nem. Én, aki egy idegen városban lakom, nem járok ide-oda, nekem ezek a foglalkozások azt jelentik, hogy társaságba járok. Mondhatni két legyet ütök egy csapásra. És igen, ilyenkor össze kell szedjem magam, mert különben itthon a négy fal között csak a gyerekkel foglalkozva, hajlamos az emberre ránőni a mackónadrág:) Visszatérve egy előbbi hozzászólásra: ilyenkor nem kicsinosítom magam, hanem farmert veszek, pólót, és próbálok nem lestrapált anyukának látszani, próbálom elfedni az éjszakázások jeleit..
2011. jan. 19. 21:03
 32/32 anonim ***** válasza:

Okés, ezekben igazad van :) Szerintem is hasznosak ezek a foglakozások, ahogy írtam is, csak nálunk szerencsém van a pedagógus nagyszülőkkel :)

Minden jót nektek :)

2011. jan. 20. 17:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!