Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Debrecenben van valahol...

Debrecenben van valahol Baba-Mama klub?

Figyelt kérdés
2011. jan. 10. 13:59
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Ez engem is érdekelne.
2011. jan. 10. 14:00
 2/17 anonim ***** válasza:

Szerintem nincs v. ha van nem reklámozzák különben járnék.

egy debreceni anyuka, kismama.

állitólag az újkertben van a múltkor egy csaj magyarázta el mert én is panaszkodtam hogy nincs hova járni. fél órán át mondta hogy itt balra ott jobbra és még akkor se értettem hogy juli néninél kell csengetni hogy karcsi bácsi kinyissa az ajtót minden 2. héten van de bla bla érthetetlen volt az egész. én se találtam meg se térkép se netes kereső alapján mert a nevét nem tudta az aki oda jár elhiszitek??????????

2011. jan. 10. 14:02
 3/17 anonim ***** válasza:
Engem is érdekelne,bár én közvetlen Debrecen mellett vagyok,de szivesen bemennék a városba,mert itt semmi nincs és olyan jó lenne beszélgetni!
2011. jan. 10. 14:05
 4/17 anonim ***** válasza:
Első vagyok.Én annyira jutottam,hogy eljárunk zenebölcsibe,ez ingyen van,heti kétszer és itt is lehet anyukákkal ismerkedni.
2011. jan. 10. 14:23
 5/17 A kérdező kommentje:
És a zenebölcsi merre van és mikor?
2011. jan. 10. 14:25
 6/17 anonim ***** válasza:
A máltai játszótéren kedden és szerdán 10től.Fél óra a foglalkozás,aztán meg ott lehet még maradni játszani,beszélgetni.Ha meg jó az idő,ki lehet menni a játszótérre és ott lehet beszélgetni,míg a gyerekek játszanak.
2011. jan. 10. 14:36
 7/17 anonim ***** válasza:
A gyerekorvosnál volt kifüggesztve, hogy a környékbeli óvodában van, esetleg nézd meg a hozzád közel eső bölcsiben, óvodában.
2011. jan. 10. 15:21
 8/17 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Engem is érdekelne baba-mama klub. Méliusz könyvtárban voltunk párszor zenebölcsin, de nem tetszett, nem volt szimpi az "oktató". És sok program délelőtti időpontban van, nekünk délután lenne jobb :)

2011. jan. 10. 15:22
 9/17 anonim ***** válasza:
Az újkerti műv.központba láttam kitéve,ott érdeklődjetek.De ha ott sincs,és ennyi érdeklődő van ,alakítani kell egyet!
2011. jan. 10. 21:52
 10/17 anonim ***** válasza:
Az újkertben van a régi baby center helyén.Az én volt körzetis nőgyógyászom csinálja,minden tanácsadáson erről beszélt,ahelyett hogy megnézte volna méhszájamat egyszer is a 9 hónap alatt:-((Azt hiszem 4ezer ft/hó.
2011. jan. 10. 22:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!