Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Debrecenben van valahol...

Debrecenben van valahol Baba-Mama klub?

Figyelt kérdés
2011. jan. 10. 13:59
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Igazából tényleg jó lenne egy sajátot alakítani valahol! Mit szóltok hozzá? Biztos találnánk egy helyet, amit kibérelhetnénk ezekre az alkalmakra, persze nem drágán, nem vagyunk eleresztve :)
2011. jan. 10. 22:36
 12/17 anonim ***** válasza:
tegnapi 14.05 vagyok!Én benne vagyok,ha nem a konzervgyár környékén lesz:)!Az nekem a város másik vége!:)
2011. jan. 11. 10:18
 13/17 anonim ***** válasza:

:) Persze, én sem a Lencz-telepre gondoltam :) Van egy ötletem: régebben fórumoztam (1x és rövid ideig) - volt ott egy anyuka, aki családi napközit üzemeltet. Azt hiszem, valahol a Nyíl u. környékén, de nem biztos, majd megnézem. Talán tudna nekünk helyet biztosítani, a piszkos anyagiakat meg megbeszélnénk :)

Szerintetek? Vagy más ötlet? Hányan lennétek benne?

2011. jan. 11. 14:25
 14/17 anonim ***** válasza:
Szerintem elég sokan.Az baj,hogy ebben a városban nincs konkrétan semmi normális lehetőség,ami gyeden/gyesen lévők zsebére van szabva.Pedig igazából elég lenne egy terem,néhány szék,szőnyeg,játékot meg mindenki dobna be a közösbe egyet-egyet.Én már rég megcsináltam volna,ha nem panelban élnék (vagy legalábbis nagyobban).
2011. jan. 11. 20:10
 15/17 anonim válasza:
Engem is érdekelne egy ilyen klub, mert sajnos én azóta se találtam a városban. Ha sikerült leszervezni lehetne csatlakozni valahogy?
2011. jan. 30. 21:32
 16/17 anonim ***** válasza:

Szia! Nem sikerült még. Közben kiderült, hogy babát várok :), így nem is nagyon foglalkoztam a dologgal.

Meg van egy olyan problémám, hogy a férjem segítsége nélkül nem tudunk kimenni, mert 4.-en lakunk, lift meg nincs - nem "cipelhetek".(Igaz, 3 műszakban dolgozik). De azon vagyunk, hogy elköltözzünk innen, csak nem olyan egyszerű az sem. De ahogy megoldódik a dolog, én belevetem magam a szervezésbe, ha csak meg nem előz valaki ! :)

2011. jan. 31. 08:58
 17/17 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Szokott lenni ökobaba klub miden hónap utolso szombatján.

Foleg babahordozós klub, de persze aki nem hordoz azt is szivesen látják!

10-13 óráig a domb u, 1 alatt a julia tácstudioban.

bovebb info: www.okobaba.hu

A kovetkezo: ápr. 2.

Aztán szokott lenni minden hónap 3. szerdáján anyatejklub, itt mindig van egy téma amit szoptatási tanácsadóval kivesézunk, aztán lehet beszélgetni játszani.

10-12 ig van, a terembérletet felosztjuk kb. 200 ftra jon ki.

Szoktak ingyenes előadások lenni a babamosoly bababoltban:

bevezetés a hordozás világába, bevezetés a moshatózás világába, felkészülés a szoptatásra, előadás a dúlai támogatás szerepéről, szülésznővel előadás a szülésről, babaelsősegély, lesz horgolótanfolyam stb.

ide mindig felteszem az aktuális programokat:www.katadula.hu

2011. márc. 27. 19:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!