Hanna, aki pár hónapos, májátültetésre vár. Mi a véleményetek a biológiai szülőkről és a nagyszülőkről?
Figyelt kérdés
2011. jan. 18. 11:37
11/16 anonim válasza:
itt az első hosszú hozzászólót olvassátok el.
12/16 anonim válasza:
az előző linkben az első hozzászóló, az a hosszú, eléggé hitelesen ír róluk, mint valami közeli ismerős.
13/16 anonim válasza:
jézusom, ez tök régi kérdés, most látom .2011-es!!
mi lett azóta?
14/16 anonim válasza:
Én is csak most látom. Remélem jól van a kislányka és sikerült Neki májat szerezni. Annyit még hozzáfűznék hogy az én Biológiai anyám is ivott,dohányzott mégis csak figyelemzavarom és hiperaktivitásom lett. Ez se jó,de csak azért írtam le hogy nem biztos hogy a szülő miatt lett.
15/16 anonim válasza:
16/16 anonim válasza:
Az a fajta betegség nem anyai alkohol hatása miatt alakul ki csemecsemőkorban. A tudomány sem tudja a pontos okot, genetika, és vírusfertőzés is állhat a háttérben. Az alkohol várandósság alatt magzati alkohol szindrómát okoz, ennek látható tünetei lennének, Hanna képeit nézve gyönyörű kislány. Sok májbeteg csecsemő, gyermek van, és hasonló műtéten esnek át, sok szülőt épp Hanna szüleinek esete, vagy tévesen feltüntetett esete miatt bélyegeznek meg tévesen, azok, akik nem sokat tudnak a betegség hátteréről. Vagy még inkább a média hatása ez. Rá kell keresni orvosi szaklapokra csecsemőkori májátültetés indokai közt szép számmal lesznek nem megelőzhető okok.... Sajnos... Én nem tudom milyenek a szülei, nem ismerem őket. Szép a nagymamától, hogy szervet adományozott és küzd a kislányért.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!