Hol találok a neten olyan bundazsák szabásmintát, amit a babakocsiba lehet tenni?
Magyar oldalon biztosan nem !
sajnos.
esetleg etsy.com v. más am. oldal ott is pénzért.
Magyarországon nem divat varrni én már mindent megnéztem mert lett volna lehetőségem varrni / varratni.
ESetleg méretek leadásával próbáld meg egy ügyes varrónőnél ő szabásmintát is tud rajzolni.
Anyagilag kérdéses hogy jól jönnél-e ki. Anyukám ukrajnálból hozott lengyel márkájút átszámitva 10.000,- ért kb. igazi szörmebéléses orkán kivül. nem lehet sokkkal olcsóbban megvarratni se. Próbáljátok meg vásárokon piacon, esetleg kinai és vatera ...
A környékünkön van egy turi, ott jelenleg a vastag, zipzáros, belül puha, vastag szőrös bundazsák darabja 290Ft. Még én is vettem egyet a kistesónak, mert annyira jól néznek ki.
Ezek után azt gondolom, nem éri meg varrni :(
Oké, nem mindenhol kapható ennyiért bundazsák, én csak a saját tapasztalatomat írom le!
Első v.
turiban az 56-68-asok 4000,- a nagyobbak hatezer ft. van amelyik új cimkés.
Ha tudsz varrni, és egy kis átalakítás nem okoz gondot, akkor egy ötlet:
a linken egy hálózsák szabásmintája van. Ha ehhez tudsz ujjat szabni, akkor kész a bundazsák. Mérete, anyaga rajtad áll. Vagy:
Burdában is találni babahálózsák+babaruha szabásmintát, a kettőből össze lehet fabrikálni egy ujjas bundazsákot.
Holnap körülnézek a városban, ha gondolod! Írd meg, milyent szeretnél, vagy küldj képet és megpróbálok olyant keresni.
Nem újak, de én silány cuccot nem veszek még másnak sem!
Ha gondolod írj és megbeszéljük! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!