Hogyan helyeznéd el a gyermekeidet?
A kisfiam 2 éves és 4 hónapos lesz amikor érekezik a tesó.6 hétig boztos hogy a mi szobánkban alszik majd,vagy tovább is de szeretnénk áttenni a tesó szobájába idővel hogyan alakítsuk át a gyerekszobát hogy mindkét gyerkőcnek megfeleljen?Egyszerűen legyen az egyik sarok a picijé?
Nagyon megviselné ez a fiamat,ha éjjel sír a tesó?Egyáltalán egy ekkora gyerek érett arra hogy"szobatársat" kapjon.??köszönöm a válaszaitokat,tapasztalatitokat.
Jól alvó nagyobbhoz nem tenném be a kicsit.
Mi se tesszük be a nappaliban van egy fény és zajvédett belső beugro ott lesz a kiságy -már ott van- nem villódzik rá a tévé nem süt be élesen a nap a kanapén mellette lehet szoptatni az ajtót becsukva a zajszint is csökkenthető.
Csendes zug. A hálóba azért nem tenném mert a kicsinek meg kell tanulnia nappal is aludni úgy hogy nincs elsötétitve a szoba. A háló meg ált. mindig a legsötétebb helyiség.
ez annyira gyerekfüggő. én addig külön tervezem az éjjeli alvást, amíg a pici eszik éjjel. (A nagylányom 14 hós koráig szopott éjjel).
De nappal kb. 1 hó után együtt lesznek, a gyerek szobában leszünk nappal, ami nagy, és félig le van választva, ha lesz rá igény csinálható belőle 2 szoba.
Szia
Nálunk 22 hónap van a lányok között.
2 hónapos volt a pici, mikor átraktuk a nagy mellé.
kb 6 hónapos koráig felkelt éjszaka még szopizni, de ez a nagyot nem zavarta. Az jobban zavarta, mikor áthoztam a picit hozzánk, egyből jött ő is.
Egyszer-kétszer felnézett ő is a kiságyban, mikor szoptattam a picit a gyerekszobában a fotelben, de utána nem is reagált rá. Most a pici 1,5 éves, a nagy 3,5. Örülök , hogy korán egy szobába kerültek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!