A védőnőtök szokta e jelezni amennyiben várhatóan eljön hozzátok?
Figyelt kérdés
2011. jan. 18. 10:10
11/30 anonim válasza:
Nálunk 2* volt,azóta nem láttam,8 hónapos a babám!Éljen az endrődi védőnő.........!
12/30 A kérdező kommentje:
Újabban úgy jön be,hogy nem csenget,kireteszeli a kaput belülről és azt veszem észre,hogy lép be a szobába .
2011. jan. 18. 10:31
13/30 anonim válasza:
Értelmes,illemtudó egy védőnőd van!:(
14/30 anonim válasza:
Jézusom, elküldeném a ...ba az biztos! Ilyen bunkót! Nincs a kaputokon zár? Mert nem ártana beszerezni!
15/30 A kérdező kommentje:
A kiskapu zárva van,azonan a nagykaput kireteszelte,amin autóval szoktunk beállni,néha én is alig tudom kinyitni,de egy jó védőnő mikre nem képes :-).
2011. jan. 18. 10:38
16/30 anonim válasza:
Mondd meg, hogy ez nálatok nem divat! Igenis csengessen! És ha egy szál semmiben vagy? Amúgy megvan az oka annak,hogy rajtaütésszerűen jön,mert csak így tudja megállapítani,hogy alkalmas-e a légkör a gyerekneveléshez(Alaptisztaság,a gyerek állapota). Nekem mondta is,hogy nem egy családhoz kellett a gyámüggyel visszamennie. Egyéb okoból.
17/30 anonim válasza:
Sajnos nálunk az utcát sem találja 6 hónapja......
18/30 A kérdező kommentje:
Nos,az viszont sértő ha nem ismer annyira még most a második gyermekem látogatásai során sem,hogy azért jön "rajtaütésszerűen" ,mert lehetséges,hogy a gyámüggyel kell visszajönnie.
Nem úgy élünk,hogy mindez felmerülhetne.
2011. jan. 18. 10:44
19/30 anonim válasza:
Persze, azt megértem, hogy azért jönnek esetleg bejelentetlenül, nálunk is, mint írtam, egy órával előtte szól, azalatt meg csodát nem lehet tenni. Na de az, hogy csak úgy szó nélkül beront, beengedi magát a kapun, az hatalmas taplóság. Vegyetek láncot, és lakatoljátok le.
20/30 anonim válasza:
igen felhív előtte,vagy e-mailt küld.de már hét hónapja nem tette,nem is hiányzik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!