Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kislányom 11 hónapos a gyereká...

Kislányom 11 hónapos a gyerekágyat teljesen szétrágja, de olyan szinten, hogy már néha a fát eszi. Mit tegyek? Mit csináljak az ággyal?

Figyelt kérdés
Ma tettem rá gyógyszertárban kapható tapaszt, fehér színűt, de most látom, hogy már azt is elkezdte rágni.
2011. jan. 17. 22:42
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Miért mennyi időt tölt a kiságyban a gyermeked? Lehet ezért rágja, mert sztrájkol! Az enyém egy éves, altatás után beteszem, felébred kiveszem. Akkor teszem be, ha sűrgős dolgom van, pl.csenget valaki és ki kell mennem kaput nyitni. Még a wc-re is velem jön :) szó szerint! Ne tedd be a rácsok közé, nem jó ott már neki! :)
2011. jan. 18. 12:46
 12/12 A kérdező kommentje:
Ahogy az előzőekben írtam, sokszor mikor felkel nem hallom hanem ő csendben elrágcsálja az ágyikót, tehát amikor én úgy gondolom hogy ő még alszik akkor csak nem rohangálhatok be hozzá ötpercenként, sajnos nem az ággyal van a baja, hanem a fogával, mert minden mást megrágcsál, csak az ágy a gázosabb, mivel az fa. Sajnos az előzőekben írt Rágókát nem lehet kapni már az ikeában, nem forgalmazzák :( Várok ezért más lehetőségeket. Ne írjátok, hogy szaladgáljak be hozzá 10 percenként, mert arra agybajt fogok kapni :)
2011. jan. 18. 17:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!