Kislányom 11 hónapos a gyerekágyat teljesen szétrágja, de olyan szinten, hogy már néha a fát eszi. Mit tegyek? Mit csináljak az ággyal?
Figyelt kérdés
Ma tettem rá gyógyszertárban kapható tapaszt, fehér színűt, de most látom, hogy már azt is elkezdte rágni.2011. jan. 17. 22:42
11/12 anonim válasza:
Miért mennyi időt tölt a kiságyban a gyermeked? Lehet ezért rágja, mert sztrájkol! Az enyém egy éves, altatás után beteszem, felébred kiveszem. Akkor teszem be, ha sűrgős dolgom van, pl.csenget valaki és ki kell mennem kaput nyitni. Még a wc-re is velem jön :) szó szerint! Ne tedd be a rácsok közé, nem jó ott már neki! :)
12/12 A kérdező kommentje:
Ahogy az előzőekben írtam, sokszor mikor felkel nem hallom hanem ő csendben elrágcsálja az ágyikót, tehát amikor én úgy gondolom hogy ő még alszik akkor csak nem rohangálhatok be hozzá ötpercenként, sajnos nem az ággyal van a baja, hanem a fogával, mert minden mást megrágcsál, csak az ágy a gázosabb, mivel az fa. Sajnos az előzőekben írt Rágókát nem lehet kapni már az ikeában, nem forgalmazzák :( Várok ezért más lehetőségeket. Ne írjátok, hogy szaladgáljak be hozzá 10 percenként, mert arra agybajt fogok kapni :)
2011. jan. 18. 17:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!